Van valami tippetek? Hogyan lehetne eladni?
Figyelt kérdés
Van egy ingatlanom Nyugat-Magyarországban. Régen egy laktanya volt, közel van az osztrák határhoz. Már pár éve próbálom eladni, sajnos sikertelenül. Az értéke úgy 30 és 40 millió Ft között van (direkt nem akarok itt konkrétumokat mondani róla). Szerintem bármilyen ipari, kereskedelmi, szállítmányozási célra ideális lenne, akár lakásokat is ki lehetne alakítani. Meg bíztam egy ottani (én elég messze, 300km-re élek onnan) ingatlanost, de szerintem nem csinál semmit, csak fiókban pihenteti az ügyet. Megértem, hogy most elég nehéz eladni ingatlanokat, ha lehet is, akkor is főleg a kisebb lakások kelendőek, éppen ezért áron aluli áron árulom. Pár napja feltettem pár ingyenes honlapra (apród, jofogás) már meg is nézték összesen a 2 oldalon kb. 100-an ( bár gondolom ez nem jelent sok mindent, mert én is megnézem a több száz millió forintos villákat és még se veszem meg őket..) Szerintetek reménytelen a helyzet, esetleg van valami ötletetek, hogyan tudnám eladni?2014. jan. 21. 17:11
1/6 A kérdező kommentje:
megbíztam*
2014. jan. 21. 17:14
2/6 anonim válasza:
Nézd, jó áron kínáld, akkor meg fogják venni.
Hogy mi a jó ár?
Amennyit adnak érte. Lehet, h te azt gondolod ez 30millát ér, ha senkinek nem kell ennyiért.
3/6 anonim válasza:
..... akkor bizony nem ez az ára.
lemaradt a vége!
4/6 anonim válasza:
Becsültesd fel, és a feléért kínáld.
5/6 anonim válasza:
Budapest, budai kertváros, főútvonali nagyon rossz ház, drága telek. 32-ről indult (ez a normál telekár ott), de le kellett mennem 25-re. És még örültem is, hogy egyáltalán van rá vevő, mert benne laktam és elegem volt, beázott. Aztán szintén áron alul vettem egy kis házat, szép telekkel. Az árak nagyon lent vannak manapság.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem a feléért, de érteke alatt árulom. (olcsóbban mint amire egy bank értékelte..)
Amúgy nézegettem olyan hirdetős oldalakat, akik lefordítják több nyelvre és több országban is hirdetik az ingatlant. Állítólag sok orosz vevő van, de miért jönnének pont ide? Szerintetek megérné ez a külföldi hirdetés?
2014. jan. 24. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!