Kevés pénzből fiatalos lakást szeretnék! Lehetséges?
Figyelt kérdés
Ez volt a legeslegnagyobb vágyam, még most sem hiszem el, hogy megvalósul. A ráfordítható összeg igen csekély, de nekem elég egy picike lakás is, amiről tudom, hogy az enyém, és ahol biztonságban érezhetem magam. 4-5 millió forintról van szó. Megyeszékhelyen élek, tanulok, itt szeretnék élni a későbbiekben is. Gondolom, ez is számít az árnál. Ami nekem fontos, az az, hogy egyedi fűtéses legyen, illetve otthonos, barátságos, szép. Felújítani sajnos nincs pénzem, tehát nem baj, ha kicsi, csak legyek egy korrekt kis zug. Szerintetek ez kihozható ennyi pénzből?2013. okt. 14. 12:26
1/1 anonim válasza:
Attól is függ melyik megyeszékhely. Nyíregyházán viszonylag jó kis lakást kapsz ennyi pénzért. Győrött már nem valószínű.
Egyébként olyan 30nm körül tudsz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!