Kis butorozott garzont, amit egyetemsta hasznalt, fiatalos velso, iroaszal stb, kiadnatok idos bacsinak/ vagy neninek, vgy szinten diaknak inkabb?
Ez nehéz kérdés.
Az idősek sajnos hajlamosak tipikus "időslakás" szagot teremteni a nem körültekintő lakáshasználattal (főzésnél zárt ablak, ecettel és egyéb ilyesmire nem alkalmas dolgokkal való tisztogatás), valamint az előbb említett okokból kárt is okozni (pl. nálunk a kádról lemaratta a néni a zománcot, gondolom kb. sósavval tisztította...).
Ezzel szemben viszont vannak nagyon rendes, tisztaságot szerető, normális öregek is, akik már rájöttek, hogy a vízkövet nem étkezési ecettel kell lemaratni. Az utóbbi típusnak kiadnám nyugodt szívvel, az elsőnek nem.
A diákok is kétesélyesek. Én diákként semmi kárt nem tettem az albérletben, ha elromlott valami (pl. egyszer a zuhanyrózsa) saját pénzemből kicseréltem. Barátnőmmel heti 2x takarítottunk, vigyáztunk a bútorokra. Viszont főztem is minden 2. nap.
De olyan diákok is vannak, akik minden nap bulit rendeznek és 1 hónap után rombadöntik a lakást...
Szóval... oda kell figyelni.
Mi is ecetet használunk vízkő oldásra, a legjobb. A kádunk zöld, fémkád. Semmi baja nincs tőle. :)
Egyébként én nem végleteket keresnék, mindkettőnek megvan a buktatója. Olyannak adnám ki, aki szimpatikus és lehetőleg fiatal felnőtt. Próbálnám megismerni a jelölteket, mielőtt kiadom bárkinek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!