Miért nem adnak ki bútorozott albérletet ha van gyerekem?
A főbérlő nem tudja ,hogy a te gyereked hogy van nevelve.Adsz neki a bútor árának megfelelő kauciót és máris kiadja neked.
Látja,hogy komoly,felelősségtudatos albérlő vagy,tudod mi az érték amiért más megdolgozott.
A gyerekek ugrálnak a bútorokon, összekenik kajával, rágóval stb.
Még a jól nevelt gyerekek esetében is néhány év múlva ki kell cserélni a bútort.
Igaza van a 3 -nak.Van olyan közeli rokonom aki megsértődött mert rászóltam a gyermekére ,hogy ne ugráljon a kanapénk támláján ,nálunk ezt nem szoktuk.Igaz ők már a 3. bútort cserélik.
Csak halkan mondom néhány felnőtt sem tudja, hogy nem célszerű a tenyerét állandóan a bútorkárpiton dörzsölni.
Így van,a hogy felettem írták.
De ezzel én egyáltalán nem értek egyet, írom ezt úgy, hogy az egyik házamat bérlik.
Egyrészt diszkrimináció, másrészt, némelyik felnőtt nagyobb kárt tesz, mint egy gyerek.
Találkoztam már én érdekes szituációkkal.
Harmadrészt pedig a kaució nem ajándék pénz. Többek között azt is magába foglalja, ha a bérlő kárt okoz, legyen mihez nyúlni.
Tehát abszolut nem értem!
Ráadásul azt tapasztaltam, aki gyerekkel van, sokkal jobban figyel a havi bérleti díjra és minden másra, a gyereke biztonsága miatt (is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!