Szegeden vennénk panelt. Melyik részen jó a közbiztonság, melyik részt kerüljük el?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 14:53
11/18 anonim válasza:
Kecskést kerülni???
Kecskés kertvárosi rész, és nagyon jó!
Mért ragaszkodsz a panelhez?
Iszonyat magas rezsiköltsége van!
Ha mindenképp panel, akkor az említett zápor tó és a vértó is környéke is jó. Szilléri Sgt, József Attila Sgt és Csongrádi Sgt. nagyon nagy forgalom miatt zajos. Én inkább kicsit beljebb 1-2 utcával választanék, csendesebbet. Közlekedés mindenütt jó
13/18 70/2897465 válasza:
Szeged Csillag térnél lakok kisgyerekkel, lakóközösség jó, élhető környezet, jó közlekedés, nincs atrocitás, etnikum.
15/18 A kérdező kommentje:
nem még
2013. aug. 26. 12:35
17/18 anonim válasza:
Vettél végül? Egy fél év múlva én is lehet veszek ha összejön. Érdekelnek a tapasztalatok, kb mennyit lehet Szegeden alkudni egy panel árából?
18/18 volume válasza:
Én az olajos utcában lakom,mióta teljesen felújították a környéket teljesen megválltozott,és teljesen nyugis,jó a közbiztonság.Kiválló az infrastruktúra,rengeteg bolt,és piac a közelben,és választhatsz hogy trolival,vagy villamossal akarsz menni mert mind kettő hasonló távolságra van.100m van bölcsi ovóda,orvosi rendelők,egyszóval minden közel,mégis teljesen nyugis kertvárosi a környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!