Szegeden vennénk panelt. Melyik részen jó a közbiztonság, melyik részt kerüljük el?
Előzőnek: Kecskésen nincs panel.
Én javaslom a Rókusi krt. vagy Szilléri sgt-at, Retek utcát, de pl Csillag tér és környéke felejtős. Keress fel lakásközvetítő céget. Rátesznek némi hasznot az árra, de biztos, hogy utánanéznek a lakásnak, tulajnak, és nem leszel átverve.
köszönöm a válaszotokat!
A Zápor-tó és környékéről mi a véleményetek? Nappal voltam ott és eléggé nyugisnak tűnt.
Olajbányász-tér ,Olajos utca környéke tényleg annyira rossz ,mint, ahogy írják?
köszönöm a válaszokat!
utánanéztem egxy-két dolognak és a Csillag-tér mögött van elvileg egy ikv-s háztömb ,ahol elég sok durva dolog (drog,verekedés,késelés) szokott történni. Erről van infótok?
Én melóztam meg laktam is a csillag téren. Atrocitás soha nem ért, de az biztos hogy sok az ork és ha mondjuk pénz, fegyver, drog vagy épp egy csaj kell elég kimenni a térre mert ott sztrítel a helyi maffia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!