Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szegeden vennénk panelt....

Szegeden vennénk panelt. Melyik részen jó a közbiztonság, melyik részt kerüljük el?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 14:53
1 2
 1/18 anonim válasza:
81%
A külvárosi részeket kerülném különösen Kecskést és Tarjánt. Belváros az többnyire oké, meg Új-Szeged is többé kevésbé.
2013. máj. 23. 15:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnek: Kecskésen nincs panel.

Én javaslom a Rókusi krt. vagy Szilléri sgt-at, Retek utcát, de pl Csillag tér és környéke felejtős. Keress fel lakásközvetítő céget. Rátesznek némi hasznot az árra, de biztos, hogy utánanéznek a lakásnak, tulajnak, és nem leszel átverve.

2013. máj. 24. 01:07
 3/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszotokat!

A Zápor-tó és környékéről mi a véleményetek? Nappal voltam ott és eléggé nyugisnak tűnt.

Olajbányász-tér ,Olajos utca környéke tényleg annyira rossz ,mint, ahogy írják?

2013. máj. 24. 11:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Zápor tóról nincs infóm, Olajbányász térrel az a gond, hogy nagy az átmenő forgalom, közvetlen mellette megy Hódmezővásárhelyre az út.
2013. máj. 24. 18:11
 5/18 anonim válasza:
100%
Anyósom a Csillagtérnél lakik a troli és busz fordulónál ott eddig nem volt gond. Minden közel, zöld rész is van. Néha ott alszunk és nyugisabb, mint Vásárhely.
2013. máj. 29. 12:11
 6/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

utánanéztem egxy-két dolognak és a Csillag-tér mögött van elvileg egy ikv-s háztömb ,ahol elég sok durva dolog (drog,verekedés,késelés) szokott történni. Erről van infótok?

2013. máj. 29. 12:49
 7/18 anonim válasza:
100%

Én melóztam meg laktam is a csillag téren. Atrocitás soha nem ért, de az biztos hogy sok az ork és ha mondjuk pénz, fegyver, drog vagy épp egy csaj kell elég kimenni a térre mert ott sztrítel a helyi maffia.

2013. máj. 29. 13:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
igen, a Csillag téren tényleg van egy IKV-s ház tömb, úgy hogy azt a teret kerüld el ha gondolod.. Egyébként én bármelyik lakótelepet ajánlom. Szerintem az újszegedi Odessza és Rókus a két legjobb. Ott jó a közlekedés és a közbiztonság is. Odessza mellett szól, hogy a belváros mellett van.
2013. máj. 29. 22:52
 9/18 anonim válasza:
100%
és a tarjáni víztoronytérnél laktam, imádom azt a környéket, nyugis és profi a közlekedés is
2013. máj. 30. 07:38
 10/18 anonim válasza:
100%
Én a Vér-tónál lakok és én nagyon szeretem. Egyből 2 vili megálló is van, nem gond a közlekedés. Persze mindenkinek más a jó, nekem a rókusi rész is tetszik :)
2013. máj. 30. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!