Mendén milyen az élet, közbiztonság stb érdemes oda költözni?
Szia, mi is oda szeretnénk költözni (ezért kérdezek): viszont nekem Pestre kellene bejárnom dolgozni. Milyen Mendén a közlekedés? Mivel érdemes Pestre ingázni, és kb mennyi idővel számoljak? Hétvégén is van közlekedés? Nekünk sajnos nincsen autónk.
A másik pedig a közbiztonság, amit említettél is: tényleg sok az "átutazó" a falun? Nekem a feleségem lenne folyton otthon, de nem tudja megvédeni magát - szokott lenni kötekedés?
Milyenek a szomszédok? Vannak olyan falvak, ahol gyakran átjárogatnak egymáshoz haverkodni, más helyeken viszont inkább bezárkóznak az emberek. Mende melyik inkább a kettő közül?
Utolsó kérdés, és leállok: Mi lehet az oka annak, hogy most 2015 februárjában kb minden ház eladó errefelé? Ez nekünk nagyon gyanús, pedig gyönyörűek a házak!
Köszi előre is! És bocsánat, hogy válaszként kérdést tettem fel, de hátha többeket is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!