Mi a véleményetek, tapasztalatotok a X. kerület, Fokos utca és környékéről. Továbbtanulás céljából szeretnék felköltözni oda. Gondolok itt közbiztonság, társadalmi rétegek elterjedtsége?!
"Gondolok itt közbiztonság, társadalmi rétegek elterjedtsége?!"
Ilyen burkolt cigányozást is rég láttam már! :D
Vannak arrafelé is. Javaslom nézz szét a környéken egy virtuális séta keretében (bár nem maiak a felvételek).
A jobb alsó sarokban anyilakkal mehetsz tovább, a görgővel nagyíthatsz, megfogva az egérrel forgathatod a képet:
Az üzenet küldője: xxx
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 21:51
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mi a véleményetek, tapasztalatotok a X. kerület, Fokos utca és környékéről. Továbbtanulás céljából szeretnék felköltözni oda. Gondolok itt közbiztonság, társadalmi rétegek elterjedtsége?!
""Gondolok itt közbiztonság, társadalmi rétegek elterjedtsége?!" Ilyen burkolt cigányozást is rég láttam már! :D Vannak arrafelé is. Javaslom nézz.."
Az üzenet szövege: Bővebben ki tudnád fejteni ha mekkérhetlek ?Bővebben ki tudnád fejteni ha mekkérhetlek ?Bővebben ki tudnád fejteni ha mekkérhetlek ?
Gondolod debil vagyok, hogy háromszor ismételed?
"mekkérhetlek"? Nem működik a G betű a billentyűzeteden? (Megkérhetlek)
Kőbánya sosem tartozott az elit környékek közé, az a rész pedig gyártelepek között van. Ennyi elég? Írtam, nézz körül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!