Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szuterént semmiképp sem...

Szuterént semmiképp sem ajánlott venni vagy ki lehet fogni olyat, ami nem lesz problémás?

Figyelt kérdés

ma 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemes megvenni
ma 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
En nem vennék
ma 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha hanyagolod szerintem. Bár élnek ott is emberek, de elég problémás is lehet, inkább vegyél valami kisebb lakást magasabban. Ismerős festő mesélte, hogy festett egy ilyen lakásban, miután bezúdult az egész ház szennyvize egy csőtörésnél.
ma 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Most ez olyan, hogy nálunk 3.on volt csődugulás, és a 4.ázott el a szarral...

Gyerekkoromban 19éves koromig szuterénben laktunk... olyan helyen, ahol nincs forgalmas út a környéken, semmi hátránya nincs egy nem szuterénnel szemben... egyedül aut utaltak a szomszédok, hohy a környékbeli suhancok sokszor az ablakoknal ülve bagóztak, füveztek, kiabáltak, ittak... ez engem egyáltalán nem zavart, mert hát az én haverjaim voltak azok :D

ma 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!