József Attila lakótelep(IX.ker ) vagy Vízafogó lakótelep (XIII.ker )? Hol érdemes befektetésnek lakást venni? Egyiket sem ismerem, csak ezeket ajánlották.
Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 13:26
1/7 anonim válasza:
Mindkettő régebbi építésű. JA-n ha jól tudom a kisebb lakások jellemzőek.
Én a JA-t ismerem, az alapvetően nem rossz környék.
2/7 anonim válasza:
Vizafogó szerintem jobb környék, de a József Attila is teljesen ok.
3/7 anonim válasza:
Én Vizafogóra szavazok. A belváros és irodák közelsége miatt könnyebben talál az ember értelmiségi bérlőt. De összességében a József Attila sem rossz.
4/7 anonim válasza:
Nem kérdés. A Vizafogó lakótelep az egyik legmenőbb lakótelep, és az egyik legközelebb lévő a belvároshoz. Csakis ott.
Árakban sincsenek egy szinten.
5/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=V643fZVaANc
József Attila lakótelep mellett ajánlom figyelmedbe :D
6/7 anonim válasza:
#5 Tegyük hozzá ez a metrómegálló mellett van, az ilyen csomópontok meg mindig is vonzották az alja népet. Sajnos ilyennel találkozni szinte bárhol a városban hacsak nem a Budai elitbe tartozol. Bár még akár ott is.
7/7 anonim válasza:
Vizafogó lakótelep nekem álom, nagyon jó környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!