Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért kerül ennyivel többe a...

Miért kerül ennyivel többe a XIII. kerületi lakásárak, mint a XX. kerületi lakások?

Figyelt kérdés

A XX. kerületben élek egy éve és tök szép kertvárosi részben, kis kerttel, vannak romák de egyáltalán nem több mint a XIII.ben kerületben, eddig ott éltem, ráadásul a híres Újlipótvárosban és bizony egyre több a roma ott. Parkolás viszont katasztrofális mikor mentem haza vagy fél óráig parkolót kerestem.

Oké a XIII. kerületből lehet könnyebben be lehet jutni a belvárosba de a XX. kerület sem vészes, ahol lakom pár perc a 3as villamos és a villamos 10 perc alatt bevisz a metróhoz.

A XX. kerület ahol vagyok igenis csendesebb nyugodtabb

[link]

A széles kínálatot nyújtó kerületek közül a XIII.-ban az összes eladó használt lakás esetében 1,44 millió forint

A XV., XVII., XVIII., XX., XXI. és XXIII. kerületekben a választék legolcsóbb negyedét adó lakóingatlanoknál 700 ezer forint alatt maradt a négyzetméterár.

febr. 10. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
No, kezdhetted vol a ezzel is, hogy neked a XX kerben minden csúcsszuper, minden más meg szar és akkor nem pazaroljuk az időmet.
febr. 10. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Fel akarja vinni a 2 méter belmagasságú csepeli pecójának az árát...😀
febr. 10. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
A múltkor még az Istenhegyi útról költözött a kérdező a XXba.
febr. 10. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!