Sikeresnek mondható,ha 30 évesen 3 lakásod van Pesten?
Mindegyik lakáson van hitel.
1.Az első lakásra az önerőt egyedül lett összegyűjtve majd hitelfelvétel és kiadás ( a lakás lényegében kifizeti magát)
2. Második lakásra az önerő közösen a bátyáddal lett összegyűjtve majd hitelfelvétel és kiadás a lakás lényegében kifizeti magát
3.harmadik lakásra az önerő a barátnőddel közösen lett összegyűjtve majd hitelfelvétel és kiadás
a lakás lényegében kifizeti magát
Albérletben élsz együtt a barátnőddel

Akkor jelenleg nincs bevételed a befektetéseidből.
Majd, ha realizálni fogod a hasznot akkor derül ki, hogy jó volt-e a befektetésed.
Szóval, majd ha lejár a hitel, nézd meg mennyit ér a lakás.
Ezt állítsd szembe azzal, mintha a vételárat egyéb piaci termekekbe fektette volna.

Nem.
A nők abszolút megbízhatatlanok. Lehet most nem látod, hanem majd 10-20 év múlva jön el, de a nők simán kisemmiznek váláskor. Ha nem annyira vonzódik hozzád, csak főleg azért van veled, mert sikeres/pénzes vagy, ráadásul a pénz jó részét vele együtt léve kerested, akkor majd gondol egyet és dobbant. És a legtöbb nő sokkal több pénzt visz magával, mint amennyit belerakott.
A tesóval közösködni sem jó ötlet feltétlen, bár ki tudja, ott lehet jobb a helyzet. Fontos, hogy mennyire szeretitek egymást, mennyire vagytok kapzsik, stb.

14.
Azért, mert üres szar élete van attól még, hogy pénzes. Pl nincsenek barátai, bizalmasai, nem kap elismerést a való életben.
Jaja jó dolog pénzesnek lenni bizonyos dolgokban, jó a többszáz milliók is, de ha szar emberi kapcsolataid vannak, üres az életed, boldogtalan vagy, akkor ugyanúgy megvannak az emberben ezek a szar érzések, mintha csóró lenne.

Valójában annyiad részed van jelenleg, amennyit már visszafizettél a banknak. Meg hát kérdés, milyen értékű lakások ezek.
Sikeres akkor vagy, ha ezt akartad elérni, most itt akarsz tartani, és annak érzed magad. A siker sokféle, nem csak anyagi, és mindig relatív. Nem érdemes hát másokhoz mérned magad.

Ha nem tudja fizetni a hitelt, legfeljebb eladja a lakást, bár akkor valószínűleg csak áron alul fog elmenni, ha gyorsan kell a pénz. Mondjuk ennyi hitelt én se vennék fel, de ez én vagyok.
Illetve az ingatlanárak folyamatosan nőnek, az én 4 éve megvett lakásom most 30%-kal többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!