Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Sikeresnek mondható,ha 30...

Sikeresnek mondható,ha 30 évesen 3 lakásod van Pesten?

Figyelt kérdés

Mindegyik lakáson van hitel.

1.Az első lakásra az önerőt egyedül lett összegyűjtve majd hitelfelvétel és kiadás ( a lakás lényegében kifizeti magát)

2. Második lakásra az önerő közösen a bátyáddal lett összegyűjtve majd hitelfelvétel és kiadás a lakás lényegében kifizeti magát

3.harmadik lakásra az önerő a barátnőddel közösen lett összegyűjtve majd hitelfelvétel és kiadás

a lakás lényegében kifizeti magát

Albérletben élsz együtt a barátnőddel

febr. 4. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

Akkor jelenleg nincs bevételed a befektetéseidből.

Majd, ha realizálni fogod a hasznot akkor derül ki, hogy jó volt-e a befektetésed.

Szóval, majd ha lejár a hitel, nézd meg mennyit ér a lakás.

Ezt állítsd szembe azzal, mintha a vételárat egyéb piaci termekekbe fektette volna.

febr. 4. 20:41
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
Igen, én nagyon is sikeresnek tartalak!
febr. 4. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
De miért élsz albérletben? Ezt a részét nem értem.
febr. 4. 21:43
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Mert habisztizik... minek reklámozná gyk-n barki is, hogy 3 lakása van hitelre... épp ezt almodta a szallag mrllett a napitfoll... szar telefonja van, és semmi másra nem képes mint gyk-zni... pont mint sokunk.
febr. 4. 21:58
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

A nők abszolút megbízhatatlanok. Lehet most nem látod, hanem majd 10-20 év múlva jön el, de a nők simán kisemmiznek váláskor. Ha nem annyira vonzódik hozzád, csak főleg azért van veled, mert sikeres/pénzes vagy, ráadásul a pénz jó részét vele együtt léve kerested, akkor majd gondol egyet és dobbant. És a legtöbb nő sokkal több pénzt visz magával, mint amennyit belerakott.

A tesóval közösködni sem jó ötlet feltétlen, bár ki tudja, ott lehet jobb a helyzet. Fontos, hogy mennyire szeretitek egymást, mennyire vagytok kapzsik, stb.

febr. 5. 09:19
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

14.

Azért, mert üres szar élete van attól még, hogy pénzes. Pl nincsenek barátai, bizalmasai, nem kap elismerést a való életben.

Jaja jó dolog pénzesnek lenni bizonyos dolgokban, jó a többszáz milliók is, de ha szar emberi kapcsolataid vannak, üres az életed, boldogtalan vagy, akkor ugyanúgy megvannak az emberben ezek a szar érzések, mintha csóró lenne.

febr. 5. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Valójában annyiad részed van jelenleg, amennyit már visszafizettél a banknak. Meg hát kérdés, milyen értékű lakások ezek.

Sikeres akkor vagy, ha ezt akartad elérni, most itt akarsz tartani, és annak érzed magad. A siker sokféle, nem csak anyagi, és mindig relatív. Nem érdemes hát másokhoz mérned magad.

febr. 5. 09:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem. Jelenlegi felállásban rengeteg tényező befolyásol anyagilag. Megmarad-e a jó testvéri kapcsolat, és a tesó is közös lakásprojekt részvevője, vagy hirtelen a részét akarja. Un. igaz a barátnővel kapcsolatban. Bárki kiszállhat a közös projektből, és omlik a kártyavár. Majd 10 év múlva tedd fel a kérdést, ha ezek lezajlottak vagy nem.
febr. 5. 16:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Maradjuk inkább csak a részsikeresnél.
febr. 6. 13:57
 20/21 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem tudja fizetni a hitelt, legfeljebb eladja a lakást, bár akkor valószínűleg csak áron alul fog elmenni, ha gyorsan kell a pénz. Mondjuk ennyi hitelt én se vennék fel, de ez én vagyok.

Illetve az ingatlanárak folyamatosan nőnek, az én 4 éve megvett lakásom most 30%-kal többet ér.

febr. 8. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!