Pressmen tevékenységét sikeresnek értékeled?
Inkább Presswoman.
Sikerre értékelem,hogy elhúzott a büdös p_csába.
Nem tudom mit csodálkozik a kormány, amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
Ha belekötnek az erősebbe, ne csodálkozzanak, hogy kaptak egy-két pofont.
A globális minimumadó elleni szabadságharcnak az égvilágon semmi értelme nem volt. De a következményeit mind viseljük.
És ennek semmi köze nem volt se a woke-hoz, se az LMBTQ-hoz.
Igen, már csak rogán miatt is. Így jobban megismerhettük a rendszer működését.
https://www.youtube.com/watch?v=txjww9MkXxo
Sokkal kevesebb szó esik a rendszerről, amit felépített, pedig annak ismerete közelebb visz ahhoz, hogy megértsük hol élünk. Nem a semmiből jött 2010-ben a NER kiépítésének koncepciója. Rogán 2006-tól fejlesztette és tesztelte a technikákat, az egyes elemeket, amik lehetővé tették az ország szisztematikus kirablását. Ennek laboratóriuma, a kísérleti terep Budapest belvárosa volt, ahol Rogán polgármesterként szabadon tesztelhetett.
7# A hatalmas az volt, amikor a reptéren volt, és mondta a riporter, hogy a "férjével" együtt távozik. Én meg elbizonytalanodtam, hogy végig rosszul tudtam volna, hogy Pressman úr férfi, vagy mi van...
Aztán kitört belőlem a röhögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!