Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Felvennel 30-40m hitelt 25...

Felvennel 30-40m hitelt 25 évre? Vagy inkább költöznel falu végére?

Figyelt kérdés

A törlesztőt simán tudjuk majd fizetni. A fizetesunk 20-30%-at nem haladja meg.

Biztositast kötünk majd.

Ijesztő nsgyon. Sok.

Ugyanennyi az önerő. Abból falun kapsz értékelhető ingatlant.

Idővel tudunk msbd előtörleszteni mindig pár misit.

jan. 31. 22:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%
Azért más olyan helyen lakni ahol van 3 züllött középsuli, mint olyanon ahol van 6 elit. Ez benne van az árban is. A falak ugyanannyiba kerülnek mindenhol.
febr. 1. 16:59
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Az itt válaszolgatóknak nem annyira érthető. Nem ismerem Pécs mely része(i) c környék. Aki nem Pécsen vagy a könyékén lakik/lakott az csak egy ingatlanos keresés tud lefuttatni, és a képek (házról amit hirdetnek és a megadott környék utcaképéről) alapján tud véleményt mondani neked a helyzetről. Nem tudhatjuk neked mi a jó ingatlan. Én ránézésre találok elég 60 millióig házat ami normális. Igaz nem 4-5 éven belül épültek, de normális állapotú lakható házak. Mindenki számol egy pici alkuval, szóval szerintem egy 15 milliós hitellel tudsz házra váltani. Az már vállalható hitelmennyiség.
febr. 1. 17:06
 23/33 A kérdező kommentje:
Linkelsz párat hátha elkerulte a figyelmemet? Azok se mostanában epultek amiket kineztem
febr. 1. 19:30
 24/33 anonim ***** válasza:
febr. 1. 20:07
 25/33 A kérdező kommentje:

Hehe az első kettő porondon volt, az elsőre rengeteget kell költeni nincs olyan jó állapotban mint először tűnik.

A 2. Tetszik, de hatalmas részt kell felujitani amire nincs keret, se szükség. Így ott lenne kb 40-50nm lakresz ami folyton romlana... tőke nélkül.

A 3.most került fel, de batar nagy, az kicsit szarabb környéken van. De inkább az óriási méret miatt nem.

De ha igen, ilyenek vannak azért. Köszi a linkeket!

febr. 1. 21:42
 26/33 anonim ***** válasza:

20: De mennyi energiát teszel bele, hogy átnyálazd?

500-at átnézni az kb. 2 hét. De minden nap frissül, így az újabbak is 2 hét.

Én van, hogy 8 év alatt találok egy jót. De azt megveszem.

Találtam már hamarabb is.:)

Egyáltalán hány főre kell?

1 szobás vagy 21 szobás kell?

febr. 2. 01:13
 27/33 anonim ***** válasza:

25: Ez 3 fürdőszobás, azaz 3 lakrész.

Ki tudsz adni egy vagy 2 lakrészt.

Egyetemváros.

febr. 2. 01:16
 28/33 anonim ***** válasza:

Egyrészt, ha 20-30% lesz a törlesztő a havi bevételnek, akkor bőven tudtok majd a hitel mellett megtakarítani és később előtörleszteni. Ha meg gondolkoztok karrierben stb. még jobb.

Másrészt, mennyi önerővel? Én azt azért hozzászámolnám, hogy mi van, ha beüt a baj és meg kell válni viszonylag gyorsan az ingatlantól. Ha ilyen 10-20% önerővel veszitek, akkor egy ilyen helyzetben könnyen ott maradhattok ingatlan nélkül nulla pénzzel, amiből még a kaució sem jön ki (ilyen fizetésnél nyilván extrém túlzok, de érted a lényeget)

És végül, számoljatok utána, milyen infláció volt az elmúlt években, ma már 30M nem az a hatalmas összeg egy ingatlan tekintetében, mint 3 éve... Érzetre, meg leírva a számot sok, mert nem ezen szocializálódtatok, valójában ma már nem sok...

szóval röviden, ha stabil a kapcsolat, van értelmes szintű önerő, és karrierterv is rendelkezésre áll, akkor inkább hitel.

sok mindent lehet csinálni egy házzal, ha nem elég elsőre a pénz (kertépítést elhalasztani, utólag beépíteni a tetőteret stb.) De falu végéről nem fogod tudni betolni a belvárosba, ha fejre állsz se.

febr. 2. 13:10
 29/33 A kérdező kommentje:
40m önerő, és az 1. Evben kb 6m vissza lesz torlesztve. 10m babavaro meg elinflalodik...
febr. 2. 15:35
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, hasznos amit írtál.
febr. 2. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!