Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Felvennel 30-40m hitelt 25...

Felvennel 30-40m hitelt 25 évre? Vagy inkább költöznel falu végére?

Figyelt kérdés

A törlesztőt simán tudjuk majd fizetni. A fizetesunk 20-30%-at nem haladja meg.

Biztositast kötünk majd.

Ijesztő nsgyon. Sok.

Ugyanennyi az önerő. Abból falun kapsz értékelhető ingatlant.

Idővel tudunk msbd előtörleszteni mindig pár misit.

jan. 31. 22:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%

Én is azt mondanám,hogy várni,gyűjteni... Viszont még lehet nézni az ingatlanok árának emelkedését. Mire összegyűjt 5 milliót valaki 10 millióval emelkedik az ingatlan.

Megfontoltan hitel,biztosítással,ha van stabil munkahely,vagy továbblépési lehetőség.

febr. 1. 10:54
 12/33 A kérdező kommentje:
Az aranykozeput egy szép lakás de a gyerekünk miatt kert kellene, az meg itt kezdődik :(
febr. 1. 11:04
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát a falu végén biztos lesz kert, ha ez a fontos.
febr. 1. 11:23
 14/33 anonim ***** válasza:
76%

#7: "Rogyásig van a kínálat ezzel a kategóriával, nagyvárosban is, megyeszékhelyen, Balatonon is....

3 generációs, hatalmas, fullos házak..."

Megvan az oka, hogy rogyasig van a kinalat ilyenbol...

febr. 1. 12:13
 15/33 anonim ***** válasza:
48%
30-40 millió hitel egyáltalán nem sok manapság. Ráadásul már 5 év múlva se fog annyit érni mint ma :) Addigra 3 szobás panelek mennek majd 100 millióért Budapest jobb részein. Szerintem nincs mire várni.
febr. 1. 14:22
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem családi házat/ikerházat is lehet kapni "kompromisszumost". Biztosan nem költöznék putriba és olyan helyre, ahol eladhatatlanok az ingatlanok, de ennyi hitelt sem vennék fel csak azért, hogy a gyerek miatt legyen kert. Egyszerűen nem csak ez a két véglet létezik és nem kell egy életre tervezni, simán lehet átmeneti állomásként tekinteni a következő lépcsőfokra. Én nyugodtabban aludtam így.

Abban egyetértek, hogy gyűjtögetni nincs értelme (sosem volt), minél előbb be kell ugrani az ingatlan piacra, ez tény. De itt nem is ez a kérdés, hanem hogy milyen ingatlannal ugorjanak be. Utána drágábbra cserélni már sokkal könnyebb úgy, hogy van egy ingatlanod, ami tartja az értékét.

febr. 1. 14:22
 17/33 A kérdező kommentje:

A kettő között lakás van, de az nem lenne nagy elorelepes onnan ahol most vagyunk. 3. Emeleti panel.

Köszönöm a válaszokat... gondolkodunk...

Ha lenne kínálat Pécsen ikerhazbol, sorházbol, kertes lakásból, az nyilván opció lenne. De kb. Nulla.

febr. 1. 14:49
 18/33 anonim ***** válasza:

14: Persze, pénznyelő.

Ők is mennének nagyobb településre és/vagy olcsóbb házba.

Mert ugye vannak, tehát az nem igaz, hogy 70 fölött kezdődnek.

febr. 1. 16:29
 19/33 anonim ***** válasza:

17: Végülis 40 millió alatt csak 500 találat van...

Sorházak nélkül.

febr. 1. 16:31
 20/33 A kérdező kommentje:
Vannak persze Pécsen. Cigány környékén van 40-től, vagy olyan amire el kell költeni minimum 20 milliót.
febr. 1. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!