Felvennel 30-40m hitelt 25 évre? Vagy inkább költöznel falu végére?
A törlesztőt simán tudjuk majd fizetni. A fizetesunk 20-30%-at nem haladja meg.
Biztositast kötünk majd.
Ijesztő nsgyon. Sok.
Ugyanennyi az önerő. Abból falun kapsz értékelhető ingatlant.
Idővel tudunk msbd előtörleszteni mindig pár misit.

Én is azt mondanám,hogy várni,gyűjteni... Viszont még lehet nézni az ingatlanok árának emelkedését. Mire összegyűjt 5 milliót valaki 10 millióval emelkedik az ingatlan.
Megfontoltan hitel,biztosítással,ha van stabil munkahely,vagy továbblépési lehetőség.

#7: "Rogyásig van a kínálat ezzel a kategóriával, nagyvárosban is, megyeszékhelyen, Balatonon is....
3 generációs, hatalmas, fullos házak..."
Megvan az oka, hogy rogyasig van a kinalat ilyenbol...

Szerintem családi házat/ikerházat is lehet kapni "kompromisszumost". Biztosan nem költöznék putriba és olyan helyre, ahol eladhatatlanok az ingatlanok, de ennyi hitelt sem vennék fel csak azért, hogy a gyerek miatt legyen kert. Egyszerűen nem csak ez a két véglet létezik és nem kell egy életre tervezni, simán lehet átmeneti állomásként tekinteni a következő lépcsőfokra. Én nyugodtabban aludtam így.
Abban egyetértek, hogy gyűjtögetni nincs értelme (sosem volt), minél előbb be kell ugrani az ingatlan piacra, ez tény. De itt nem is ez a kérdés, hanem hogy milyen ingatlannal ugorjanak be. Utána drágábbra cserélni már sokkal könnyebb úgy, hogy van egy ingatlanod, ami tartja az értékét.
A kettő között lakás van, de az nem lenne nagy elorelepes onnan ahol most vagyunk. 3. Emeleti panel.
Köszönöm a válaszokat... gondolkodunk...
Ha lenne kínálat Pécsen ikerhazbol, sorházbol, kertes lakásból, az nyilván opció lenne. De kb. Nulla.

14: Persze, pénznyelő.
Ők is mennének nagyobb településre és/vagy olcsóbb házba.
Mert ugye vannak, tehát az nem igaz, hogy 70 fölött kezdődnek.

17: Végülis 40 millió alatt csak 500 találat van...
Sorházak nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!