Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nagy lehetőség ez?

Nagy lehetőség ez?

Figyelt kérdés
5 éve Németországba élek és dolgozom. A célom volt hogy otthon vegyek egy lakást. A munka gyümölcse beérett.. jövőhéten ha minden jól megy tudok Miskolcon 8 millióért egy 40 éves ( amúgy jó állapotú ) lakás venni. 26 éves vagyok. Ilyen fiatal ez nagy lehetőség?

jan. 16. 19:18
1 2
 1/19 anonim válasza:
60%

Miskolc nem nagy lehetoseg egyaltalan, kb mint Ozd vagy Kazincbarcika. En a 3 kozul egyik helyen se vennek ingatlant.

5 ev nemet munka utan te csak Miskolcra vagysz?

Te tudod, persze.

De ez nem gyumolcs..

jan. 16. 19:31
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Miskolc nagyon jó hely is tud lenni, ne hallgass senkire, pláne aki még életében nem járt erre, csak az internetről van tapasztalata. De 8M egy lakásért? Ott valami nem stimmel.
jan. 16. 19:58
 3/19 anonim ***** válasza:
89%
Az a 8 misi nagyon karcsúnak tűnik, nehogy valami trükk legyen mögötte!
jan. 16. 20:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
8 millió? Hol? Lyukobànya?
jan. 16. 20:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Mellette . Pereces. Jelenleg is ott lakók más 13 éve gyerekkorom óta
jan. 16. 22:44
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Ez valami trollkérdés? Pereces Lyukóvölgy kistestvére, ha fizetnének sem élnék ott. Épeszű ember nem akar ott lakni, sem arra menni ha nem muszáj.
jan. 17. 07:26
 7/19 anonim válasza:
100%

Igy van utolso, nagyon igaz...

Ha csak a kerdezo nem a kornyekre valo, mert akkor semmi problema, hogy nincs nagyobb igrnye 🤣

jan. 17. 09:57
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam hogy lyukobanya és környéke lesz. Ha ott nőttem volna fel sem akarnék ott lakást, inkább menekülnek. Amúgy ne is haragudj de 5 èv alatt csak 8 milliót sikerult félre tenni? Az igencsak kevés.. Ha csak havi 1000 eurót is teszel félre az évi 12.000 ami 5 év alatt 60.000 ami 24 millió. Na ennyiből már belvárosban lehet szép lakást venni, és nem cigány környékén. Igaz én a király utcán lakom az Intersparnal, itt is vannak (Miskolcon hol nincs? 😂) de éjszaka, no lettemre egyedül is kimerek menni. Perecesre meg nappal se, ha arra megy a villamos a táskám úgy szorítom mintha az életem múlna rajta.
jan. 17. 16:36
 9/19 A kérdező kommentje:
Na ne mond már.. a fizum 1600 nettó. Abból 700 megy félre. Ha nincs probléma!! De autószerviz. Stb stb.. illetve nem folyamatosan 5 év munka. Volt mikor 5 hónapot kihagytam.. valamikor 3 hónapot. Tehát nem folyamatos az 5 év
jan. 17. 19:22
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
8 millió az nagyon gyanús, még Miskolcon is. Az ingatlant állapotát én nagyon alaposan átvizsgálnám, illetve a szomszédokat is.
jan. 18. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!