Budapest, Csepeli 2 méter belmagasságú ingatlant ha jó állapotú, 60 nmes, el tudom adni 60 millióért?
Figyelt kérdés
ma 11:21
21/31 anonim válasza:
Szóval a tulajdoni lapon micsoda építmény ez?
22/31 anonim válasza:
Annyiért próbáld meg, amennyiért gondolod, hátha összejön.
Az ittenieket nem kell győzködni, nem innen fogják megvenni.
23/31 A kérdező kommentje:
20. Mivel régebben épült 90 előtt így lakóingatlan a besorolása, mivel akkor még nem volt érvényben a mai OTÉK
ma 14:35
24/31 A kérdező kommentje:
21. Lakoépület
ma 14:36
25/31 A kérdező kommentje:
2 méteres belmagasság kuckossá aranyossá teszi a házat
ma 14:40
26/31 A kérdező kommentje:
Kell 60 millió mert a belvárosba szeretnék egy szép min. 50nm lakást, terasszal, közvetlen metró mellett
ma 14:41
27/31 anonim válasza:
Nem te vagy aki a vasas utcában vette 60-ért? Még a ház hagyján, de finoman szólva a környék nem az igazi... 15miliós házakat árulnak arra. Próbáld meg hátha, végülis te is megvetted.
28/31 anonim válasza:
Én is meg fogom hirdetni a Havannai panelt 400 millióért ezen logika alapján, mert nekem meg egy penthaouse tetszik a Rózsadombon... De komolyra fordítva a szót, ha annyira jó ez a kis kuckós aranyos cukiság, akkor miért adod el?
29/31 A kérdező kommentje:
28. Messze van a munkahelyemtől
ma 15:32
30/31 anonim válasza:
24: Értem.
Akkor lehet rá fölvenni lakáshitelt és CSOk-képes is, ez előny.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!