Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hány évig gyűjtöttél lakásra/l...

Hány évig gyűjtöttél lakásra/lakáshitelre?

Figyelt kérdés

jan. 12. 15:23
A kérdező szavazást indított:
Örököltem/kaptam
Még nincs
1 év
2 év
3 év
4 év
5 év
6 év
7 év
Több, mint 8 év
30 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
A sajátunkéra 3,a gyerekemére 23.
jan. 12. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
2 évig gyűjtöttünk és közben albérletben voltunk, majd vettünk fel hitelt egy házra.
jan. 13. 02:35
 3/9 anonim ***** válasza:
1 évig, előtte eszembe sem jutott. bejött egy jó külföldi lehetőség, és végülis 1 év alatt meglett az önerőm.
jan. 13. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
10 évig, de korábban is vehettem volna, csak nem tudtam hol akarok letelepedni.
jan. 13. 19:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Négyes, addig hol laktál? Albi?
jan. 13. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, de nagyon szerencsés helyzetben voltam, mert a tulajdonosnak sok lakása volt meg külföldön is élt, igy neki ez a pénz annyira nem számított meg nem is figyelte az itthoni inflációt, így évekig nem emelte az albidíjam. Akkor léptem le, amikor észbe kapott és két év alatt összesen 100 %-ot akart emelni. Amikor a második 50-et bejelentette, akkor leléptem, a kauciót még lelaktam, hogy legyen időm elköltözni.
jan. 14. 09:55
 7/9 anonim ***** válasza:
10 évig gyűjtöttem lakásra, ezután megvettem kp-ra. Ezalatt a szüleimnél laktam meg szobát béreltem.
jan. 16. 11:32
 8/9 anonim válasza:
18 évig
jan. 17. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Kaptunk házat annakidején.Mikor szóltunk párommal papám megmondta keressünk x millióig ami tetszik,a többit majd elintézi.Azóta-sajnos-örököltünk is 2x.
tegnapelőtt 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!