Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Honnan van pénzük az emberekne...

Honnan van pénzük az embereknek ilyen lakásokra pénzük?

Figyelt kérdés

Néztem egy eladó Pesti lakást.

75m2/80 millió forint.

2 szobás

De viszont teljesen fel kell újítani azt a lakást.

Alsó hangon a felújítás elvisz 20 milliót, és akkor nem mondtam sokat.

100 millió egy lakás?

Ha 2 életem lenne, és becsületesen végigdolgoznám mindkettőt,akkor se tudnék 100 millió forintot felmutatni.

jan. 10. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Befektetők és külföldiek veszik, osztrákok, kínaiak, stb. szóval nem magyarok. Ezeknek meg ugye még olcsó is, van pénzük.
jan. 10. 12:29
 2/11 anonim válasza:
76%

Nagyon jó kérdés.

Külföldre költöztem és azt gondoltam majd 8 év alatt összehozok annyit, hogy vegyek egy lakást. Azóta annyira felnentek az árak, hogy esélyem sincsen.

Ha a 2010-es árak lennének akkor simán vennék egy lakást hitel nélkül, de így..

jan. 10. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagember nyakig ül az adósságban + maga újítja fel, barkácsol, melózik, amit tud.

Azért lehet Budapesten olcsóbban is lakást vásárolni, csak az nem a csitti-fitti belváros, vagy valami menő környék, hanem Csepel, Keresztúr, Palota, stb. Ott egy 75m2 felújítandót 50-60-ért találsz.

jan. 10. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Írd már le nekem tételesen, hogy mi kerül 20 millióba egy 2 szobás lakáson?
jan. 10. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Honnan?

Örökség pl.

Ha az egészet nem is fedezi de eladja 50 millialáért... valamit csak gyűjtött maga az ember is (jobb esetben 2 ember ugye mint egy pár..) aztán minimál önerő kell hozzá.

Hopp ott is van a 100 millió.

VAGY

Befektette évekkel ezelőtt valaki az örökségét vagy egyszerűen tervszerűen megtakarított es azt befektette jó helyre máris meg van a 100 milla..

Csak "alulról" nézve sok pénz ez, egyébként baromira nem az...

Persze aki megnézi melyik akciós parízerből vegyen 10 dekát annak ez elérhetetlen, csak nem feltétlen az a normális.

jan. 10. 13:21
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Össze szeded az önerőt min 30%-ot mert ha kevesebb igen sok a hitel, aztán 15-25 évig ezt fizeted.

Ha lesz még pénzed veszel drága kocsit lízingre, és ezt is szorgosan fizeted.

Én is ezt csinálom

jan. 10. 13:32
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Ketten vesznek fel hitelt 25-30 évre.

Egy fizetés a törlesztő, masikból lehet élni.

jan. 10. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Gazdagok gyerekei veszik, amit vesznek mama papa adja rá nekik a pénzt van ahol férjnek feleségnek. Plusz ugye veszik fel rá a csok ot. Így nulla önerővel betudnak fészkelni a 120 milliós házba. Az átlag ember meg miután már nem tudja magát fent tartani mert nem tud dolgozni és nem tudja fizetni ezért az albérletet annak ennyi volt.
jan. 10. 14:19
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Az átlagembernek us megvan a lehetősége tanulni és dolgozni egy lakásért.

Egyébként örökölnek, + hitel, vagy csok.

De ne azt nézd mennyiért hirdeti, egyáltalán nem biztos, hogy reális. Az utcánkban is hirdetnek két éve 145ért házat, a legtöbb 70-90ért kelt el. Egészségére 😄

jan. 10. 16:32
 10/11 anonim ***** válasza:
23%
Nem mindenki csóró családva születik.
jan. 11. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!