Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Honnan van pénzük az emberekne...

Honnan van pénzük az embereknek ilyen lakásokra pénzük?

Figyelt kérdés

Néztem egy eladó Pesti lakást.

75m2/80 millió forint.

2 szobás

De viszont teljesen fel kell újítani azt a lakást.

Alsó hangon a felújítás elvisz 20 milliót, és akkor nem mondtam sokat.

100 millió egy lakás?

Ha 2 életem lenne, és becsületesen végigdolgoznám mindkettőt,akkor se tudnék 100 millió forintot felmutatni.

ma 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Befektetők és külföldiek veszik, osztrákok, kínaiak, stb. szóval nem magyarok. Ezeknek meg ugye még olcsó is, van pénzük.
ma 12:29
 2/8 anonim válasza:
74%

Nagyon jó kérdés.

Külföldre költöztem és azt gondoltam majd 8 év alatt összehozok annyit, hogy vegyek egy lakást. Azóta annyira felnentek az árak, hogy esélyem sincsen.

Ha a 2010-es árak lennének akkor simán vennék egy lakást hitel nélkül, de így..

ma 12:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az átlagember nyakig ül az adósságban + maga újítja fel, barkácsol, melózik, amit tud.

Azért lehet Budapesten olcsóbban is lakást vásárolni, csak az nem a csitti-fitti belváros, vagy valami menő környék, hanem Csepel, Keresztúr, Palota, stb. Ott egy 75m2 felújítandót 50-60-ért találsz.

ma 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Írd már le nekem tételesen, hogy mi kerül 20 millióba egy 2 szobás lakáson?
ma 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Honnan?

Örökség pl.

Ha az egészet nem is fedezi de eladja 50 millialáért... valamit csak gyűjtött maga az ember is (jobb esetben 2 ember ugye mint egy pár..) aztán minimál önerő kell hozzá.

Hopp ott is van a 100 millió.

VAGY

Befektette évekkel ezelőtt valaki az örökségét vagy egyszerűen tervszerűen megtakarított es azt befektette jó helyre máris meg van a 100 milla..

Csak "alulról" nézve sok pénz ez, egyébként baromira nem az...

Persze aki megnézi melyik akciós parízerből vegyen 10 dekát annak ez elérhetetlen, csak nem feltétlen az a normális.

ma 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Össze szeded az önerőt min 30%-ot mert ha kevesebb igen sok a hitel, aztán 15-25 évig ezt fizeted.

Ha lesz még pénzed veszel drága kocsit lízingre, és ezt is szorgosan fizeted.

Én is ezt csinálom

ma 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Ketten vesznek fel hitelt 25-30 évre.

Egy fizetés a törlesztő, masikból lehet élni.

ma 14:04
 8/8 anonim válasza:
49%
Gazdagok gyerekei veszik, amit vesznek mama papa adja rá nekik a pénzt van ahol férjnek feleségnek. Plusz ugye veszik fel rá a csok ot. Így nulla önerővel betudnak fészkelni a 120 milliós házba. Az átlag ember meg miután már nem tudja magát fent tartani mert nem tud dolgozni és nem tudja fizetni ezért az albérletet annak ennyi volt.
ma 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!