Miből van az embereknek pénze 100 mikor nézzük millió feletti ingatlanok vásárlására valóban a lakosság körülbelül 20-30%-a tudja megvenni az 100 millió feletti ingatlanokat?
Mikor néztük az ingatlanokat nagy részük ami normálisan is nézett ki 100 milliónál kezdődött vagy a felett volt, igaz Budapest és környékét néztem...
Miből tudnak ennyi pénzt ingatlanra adni, szerintem 5 évig dolgoznék akkor összejönne esetleg egy 50-60 millió, egyszerűen nem értem az embereket miből veszik ezeket a drágább ingatlanokat?
Van egy fiatal beosztottam,
24 éves a srác.
A nagyapjának volt Budán egy 89m2 lakása
( önkoris lakás volt amit 90-ben megvehetett a nagyapja fillérekért.)
Nagypapa elhunyt,a lakást a srác apja megörökölte.
95 millióért eladták a lakást, abból a pénzből pedig itt vidéken házat építettek kulcsra készen a beosztottamnak.
95 millió + azon kívül még pár millió amit az apja is a saját megtakarításából beleadott.
És ott van 24 évesen a 100 millió forintos háza.
Az lényegtelen,hogy fél millió forintja nem volt soha egyben a srácnak.
75m2 nagy amerikai konyhás nappali+2 db hálószoba.
Egy csoda az a ház.
"szerintem 5 évig dolgoznék akkor összejönne esetleg egy 50-60 millió, egyszerűen nem értem az embereket miből veszik ezeket a drágább ingatlanokat?"
:D :D :D
A legtöbben nem annyiért vették mint amennyiért árulják.
Kb 8 éve még fele ennyibe kerültek a házak.
Annyiért hirdeti, aztán 2 év múlva már 30%-ot enged.
Ilyen is van sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!