Miből van az embereknek pénze 100 mikor nézzük millió feletti ingatlanok vásárlására valóban a lakosság körülbelül 20-30%-a tudja megvenni az 100 millió feletti ingatlanokat?
Mikor néztük az ingatlanokat nagy részük ami normálisan is nézett ki 100 milliónál kezdődött vagy a felett volt, igaz Budapest és környékét néztem...
Miből tudnak ennyi pénzt ingatlanra adni, szerintem 5 évig dolgoznék akkor összejönne esetleg egy 50-60 millió, egyszerűen nem értem az embereket miből veszik ezeket a drágább ingatlanokat?
Az egy dolog, hogy mennyiért hirdeti.
Mert kap egy jó színt, bedob pár lakberendezési trükköt, elültet pár virágot a kertbe, aztán a max 60at érő házát 110ért hirdeti a külterületi 2000es telkén csendes birtoknak a város szélén, amit egyébként egy szutyok murván a bokrok között lehet megközelíteni, a legutolsó mellékúttól fél km-re.
Az adásvételek 90%-a az csere. Tehát eladják, amijük van, és megveszik ezt.
Mondjuk összeköltözik több generáció, akkor 2-3-4 lakást is eladhatnak, és még marad is, akár 2 ilyen házat is vehetnének.
Hirdetni bármennyiért lehet, kérdés végül mikor és mennyiért adja el.
Én is nézegetem mostanában, a tavaly 90ért hirdetett, idén 150,mert jött az okos ingatlanos.
Mert 90ért nem ment el egy évig, akkor 150ért el fog 😅
Amúgy csere, valóban.
Mi is lassan meghirdetjük, ami marad abból tudunk újat venni.
14: "Mert 90ért nem ment el egy évig, akkor 150ért el fog"
Sokkal valószínűbb, hogy elkelt 90-es irányáron valahol 75 körül, ha évekig is hirdették, és az új tulaj rátette a 150-es "táblát", mert ráér neki akkor eladni, mikor ott tart árazásban az ingatlanpiac.:)
"valóban a lakosság körülbelül 20-30%-a tudja megvenni az 100 millió feletti ingatlanokat?"
1 főre semmiképp.
Családok igen.
De 20-30%-ban bőven kell lennie hitellel vásárlóknak is.
Időről időre kijön, hány embernek van az országban ekkora vagyona, sokkal kevesebbnek, de az 1 főre számol.
A TOP100-as gazdaglista meg családra számol.
"Miből van az embereknek pénze"
Csak abból, ha nem költik el. Minden ellenkező hiedelemmel ellentétben.:)
"1 főre semmiképp."
Vaze, 1 fonek egyedul minek 100 millios ingatlan??! 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!