Melyiket vallalnatok be? Ez normális hozzáállás?
Van két ingatlan amit kineztunk. Már régóta keresünk, de még mindig úgy érzem ,mindig van valami gixer.
Az egyik tégla lakás de nagyon kicsi 1 szoba konyha, de tetőben kb 40nm még beépíthető (van egy gyermekünk). Itt viszont a törlesztő a fizetésünk fele lenne, de olyan helyen van,ahová költöznék. Hamar ki tudnak költözni, mert az eladó a lányhoz megy egy utcával arrébb.
A másik vegyes falazatu 2 szobás, de 30-40km arrébb. Itt jobb a törlesztő. De már kevereg az eladó H mivel alberlok laknak bent tok mindig mikor fizetjük ki, áprilisnal előbb nem tudunk költözni. Nem értem ha már meg kapja a pénzt miért nem intézi. Sajnálom az alberloket, de akkor minek írták 2-3 hónapos kiköltözési időt úgy hogy árulja a házat. Nekem ez nem tetszik,hogy az ingatlanos erőlteti a foglalot és persze H a 10%ot... Majd első vételárat.. mondom jó de akkor megkapja a hitelt a tulaj és 15 nap alatt költözzenek ki. Nem ők úgy akarják hogy 15 nap de nem lehet előbb mint március 20. Ja és azt is kijelentette hogy ha elutasít a bank a foglaló nem jár vissza. Annyira hitelkepesek vagyunk és ér is annyit a ház amit felveszünk, de valahogy nekem nem tetszik ez a hozzáállás.
Mi is most adtuk el a lakásunk, megkapjuk a pénzt és 15 nap alatt kikoltozunk. Nem értem ezt a kavarast.
Én nem gondolnám hogy még nekünk kellene várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!