Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyiket vallalnatok be? Ez...

Melyiket vallalnatok be? Ez normális hozzáállás?

Figyelt kérdés

Van két ingatlan amit kineztunk. Már régóta keresünk, de még mindig úgy érzem ,mindig van valami gixer.

Az egyik tégla lakás de nagyon kicsi 1 szoba konyha, de tetőben kb 40nm még beépíthető (van egy gyermekünk). Itt viszont a törlesztő a fizetésünk fele lenne, de olyan helyen van,ahová költöznék. Hamar ki tudnak költözni, mert az eladó a lányhoz megy egy utcával arrébb.

A másik vegyes falazatu 2 szobás, de 30-40km arrébb. Itt jobb a törlesztő. De már kevereg az eladó H mivel alberlok laknak bent tok mindig mikor fizetjük ki, áprilisnal előbb nem tudunk költözni. Nem értem ha már meg kapja a pénzt miért nem intézi. Sajnálom az alberloket, de akkor minek írták 2-3 hónapos kiköltözési időt úgy hogy árulja a házat. Nekem ez nem tetszik,hogy az ingatlanos erőlteti a foglalot és persze H a 10%ot... Majd első vételárat.. mondom jó de akkor megkapja a hitelt a tulaj és 15 nap alatt költözzenek ki. Nem ők úgy akarják hogy 15 nap de nem lehet előbb mint március 20. Ja és azt is kijelentette hogy ha elutasít a bank a foglaló nem jár vissza. Annyira hitelkepesek vagyunk és ér is annyit a ház amit felveszünk, de valahogy nekem nem tetszik ez a hozzáállás.

Mi is most adtuk el a lakásunk, megkapjuk a pénzt és 15 nap alatt kikoltozunk. Nem értem ezt a kavarast.

Én nem gondolnám hogy még nekünk kellene várni.

tegnapelőtt 07:14
A kérdező szavazást indított:
Tégla
Kevert falazat
8 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Ugye a kevert falazatunal visszatartani se tudunk,mivel a bank folyósít utoljára.
tegnapelőtt 08:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom már meg is válaszoltad a kérdést magadnak.
tegnapelőtt 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális hozzáállás, még neki kellene örülnie, hogy ismeretlen bérlőkkel megvennétek és egyáltalán vártatok volna márciusig. Felejtős.
tegnap 01:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekünk amúgy lenne kötelezettségünk a bérlők felé?
tegnap 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!