Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ez jogos? Nem fura ez a...

Ez jogos? Nem fura ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Közös ház vásárlásnál aki nagyobb részt tesz bele követeli a nagyobb hányadot is? Házasságon kívül belül. Ez számomra olyan fura..

Kinel hogy oszlik meg a tulajdonjog?

2022. márc. 1. 21:28
 1/8 anonim válasza:
90%

Jogos!

Nekem se kellene más pénze.

2022. márc. 1. 21:35
 2/8 anonim válasza:
95%
ez nem szerelmi kérdés!
2022. márc. 1. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem fura hozzáállás házasságon kívül. Házasságban meg csak akkor érdekes, ha van házassági szerződés, ha nincs minden közös, kivéve, ha örökség.
2022. márc. 1. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem házasságban fura. Nálunk tavaly 50-50% lett, eszünkbe sem jutott külön számolgatni. De ha mást a másik verzió tesz boldoggá, akkor hajrá!
2022. márc. 1. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is akkora hányadban van a tulajdonrész, amennyit beletettünk külön-külön. Nem várom el a páromtól, hogy ingyen a nevemre írasson olyan részt amibe semmit nem tettem bele. Van aki ezt nem tudja elfogadni, azzal sincs probléma. Nálunk így van, ez a tiszta. Ha elválnának útjaink, akkor ebből legalább nem lesz konfliktus.
2022. márc. 2. 13:01
 6/8 anonim válasza:
100%
Nálunk is fele-fele. De ha nem lett volna annyim, akkor nem engedtem volna, hogy így legyen. Nekem is nyugodtabb a lelkiismeretem.
2022. márc. 2. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jelentősen többet tesz bele a másik fél akkor szerintem jogos.
2022. márc. 2. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2022. márc. 2. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!