Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Várható tovabbi áremelkedés a...

Várható tovabbi áremelkedés a garázsokat illetően nagyvárosokban?

Figyelt kérdés
jan. 2. 14:56
A kérdező szavazást indított:
Nem, max a lakások ára fog növekedni
Igen, valószínűleg azok ára is évről évre emelkedni fog
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Persze.
jan. 2. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:

A garázsoknak nagyon beteg áraik vannak.

Bérlek egy 16m2 garázst 25.000 forintért már évek óta Győrben,egy utcával kb 200méterre onnan ahol lakom.

A szomszédom ki figyelte ezt és felajánlotta,hogy eladja a saját garázsát nekem.

Ott van a házban ahol lakom,sima panellakás alatti garázsról van szó 13m2.

Kíváncsi voltam rá,mert még úgy érdekelt is volna,erre benyögi,hogy 15millió

15millió egy 13m2 panellakás alatti garázs.

Hát tudod mikor.

Hát inkább életem végéig bérlek,minthogy 15millióért vegyek egy sz@ros garázst.

jan. 2. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
2es nekem is van egy 13 m2es győri garázsom és üresen áll 15 éve, semmi értelme kiadni 25 000 ft-ért. Garázs árak mindig emelkedni fognak Győrben, egyre több a lakás, egyre több az autó, egyre kevesebb a parkoló, egyre nagyobb a fizetős zóna.
jan. 2. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:

3. Oké, csak az autók áraihoz is érdemes viszonyítani a garázsokat. Saját megkeresett pénzéből senki nem fog az autója árával egyenértékű, vagy az autójának értékének többszörösét kitevő árú garázst venni.

Persze lehet azt játszani, hogy ugyanaz az 50 gazdag ember cserélgeti egy városban egymás között egyre nagyobb összegekért ugyanazokat a garázsokat befektetésként.

tegnap 08:02
 5/7 anonim ***** válasza:
A garázs jó befektetés. Mindig lesz, aki kiveszi, és nem olyan, mint egy lakás, ahol az albérlőkkel megy a harc, hogy mit csinálnak a kecóval, te hozasd rendbe amit ők leamortizáltak, nem tudod őket kitenni meg mittudomén.
tegnap 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
5. És azt kiszámolod, hogy egy 8-10 milliót érő garázst miért éri meg 10-30 ezer forintért kiadni? Mert kb. ilyen nagyságrendi árakon lehet.
tegnap 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: Van, ahol annyiért, van, ahol többért. Ha van egy 40M-s autóm akkor simán megadnék havi 40-50E-t azért, hogy garázsban legyen.
tegnap 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!