Mit tegyek, ha a folytonos emelkedések miatt, nem bírom utolérni az ingatlan árakat?
Vegyél fel hitelt
Költözz mondjuk Debrecen agglomerációjába, mondjuk 30km-re.
1# vagyok
Különben én győri vagyok, éppen most néztem itt Győrben a legolcsóbb lakás 26 millió forint irányáron.
1,5 szobás tégla társasházban.
Igen foglalkozós,nem is a legjobb környékén van ,de első lakásnak vállalható.
Szóval,ha tényleg van 27 milliód akkor nem értem a problémádat,akkor ne panaszkodj.
Debrecen lakhatási meg ingatlanár szempontjából horror. A társasházban ahol lakok, és ez egy 80-as években épült, "semmi extra" ház, csak jó helyen van, most adtak el 70 m2-es lakást több mint 70 millióért, azaz 1 MFt/m2 árnál tartunk. Ez kezelhetetlen, de ahogy az idő telik, csak még rosszabb lesz. Épülnek a gyárak, BMW, akkugyár, legalább 50 ezer embert várnak még a városba, akinek lakni kell(ene) valahol. Igazából 20 éven belül 300 ezres városnak mondják Debrecent. Az utolsó patkánylyukért is öldöklő verseny lesz.
Tehát hitellel minél hamarabb vegyél valamit, amit tudsz, mert addig vacakolsz amíg végképp kiárazódsz a piacról, és egy 10. emeleti 30 m2-es garzonra se leszel fizetőképes. Egy kicsi panellakást hitellel most még meg tudsz venni, de sokat ne totojázz, mert ez is elúszik a végén.
MOST vegyêl.
Ha csak pár évig laksz ott akkor is.
Mindig tavaly kellett volna venni, ez jovore is igy lesz.
"Nekem ez csak munkával jött össze, nem loptam, nem csaltam, nem örököltem, nem nyerem..."
Ezt becsülöm! Minden tiszteletem a tiéd!
A válaszom, hogy most vegyél. Nem szabad várni többet. Érdemes lehet nézelődni a környéki kistelepüléseken is. Ennyi pénzből már kertes házat is kapsz, nem kell neked kuporogni a panelban. Én is kertesházat vettem, kis faluban, feleennyi pénzért, igaz teljesen felújítandót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!