Van itt aki rossz/elhamarkodott döntést hozott a vélt vagy valós közelgő aremelkedesek miatt? (Ház)
Figyelt kérdés
dec. 31. 18:40
2/9 A kérdező kommentje:
Arra, hogy itt 2024 évvegen nyomta minden és mindenkinek, hogy mekkora áremelkedés jon az ingatlanok kapcsán 25-ben.
Hogy esetleg ez adott-e pressziot vkinek úgy hogy elhamarkodottan olyan ingatlant valasszon, ami nem teljesen felel meg az igényeinek.
jan. 1. 10:58
3/9 mindentudó99 válasza:
Nézd csökkenés itt nem lesz úgyhogy bukta nem lehet.
4/9 anonim válasza:
Mi egyelőre kivárunk, szerintem teljes kamu a magas áremelkedés, csak az ingatlanosok élénkíteni akarják a piacot. Amikor ekkora válság van, kb 5 év mire a piac helyreáll. Addig én minimális áremelkedést várok. Tolhatja a Fidesz a propagandát, de nincs az embereknek pénze, meg főleg nem akarnak ilyen magas kamatok mellett eladósodni, ami ilyen infláció és forintgyengülés miatt a Varga se fog tudni levinni.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... kulfoldi befektetok vesznek. Fenn tartjak q piacot. Én 3 éve várom a buktat, mire tajottem h kevesebb nem lesz....
jan. 1. 13:10
6/9 anonim válasza:
A kamat alacsonyabb nem lesz
Infláció is minimálisan max
Nem fognak az árak csökkenni
7/9 anonim válasza:
A fidesz jól időzítette a magas hozamú állampapírok lejártát, így hiaba van recesszió az állampapírokból felszabaduló több ezer milliárd forint piszkoszl fel fogja nyomni az ingatlanárakat. Ismét egy drasztikus mesterséges beavatkozás a piaci környezetbe, ismét a mi adónkból, ismét ellehetetlenítve mindenkit az ingatlanvásárlástól aki nem jómódú.
9/9 anonim válasza:
#5: Te itt a házakra kérdeztél, az szerintem más terület, arra nem a befektetők repkednek százával, nekik egy jó helyen lévő BP garzon kell, amit magas áron ki tud adni, többynire külföldieknek. De az, hogy valaki árul 120 millióért egy családi házat 40 km-re BP-től, az nem tudom kit mozgatna meg befektetés jelleggel. Ahogy nézem, ezek eladhatatlanok, mert drágák, egy részük még igy is erős felúításra szorul és akkor kinek adod ott helyben ki ? Kisváros, dolgozni meg BP-re kell bejárni, akkor már inkább BP-n bérelek valamit (saját gondolkodás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!