Van itt aki rossz/elhamarkodott döntést hozott a vélt vagy valós közelgő aremelkedesek miatt? (Ház)
Figyelt kérdés
dec. 31. 18:40
2/7 A kérdező kommentje:
Arra, hogy itt 2024 évvegen nyomta minden és mindenkinek, hogy mekkora áremelkedés jon az ingatlanok kapcsán 25-ben.
Hogy esetleg ez adott-e pressziot vkinek úgy hogy elhamarkodottan olyan ingatlant valasszon, ami nem teljesen felel meg az igényeinek.
tegnapelőtt 10:58
3/7 mindentudó99 válasza:
Nézd csökkenés itt nem lesz úgyhogy bukta nem lehet.
4/7 anonim válasza:
Mi egyelőre kivárunk, szerintem teljes kamu a magas áremelkedés, csak az ingatlanosok élénkíteni akarják a piacot. Amikor ekkora válság van, kb 5 év mire a piac helyreáll. Addig én minimális áremelkedést várok. Tolhatja a Fidesz a propagandát, de nincs az embereknek pénze, meg főleg nem akarnak ilyen magas kamatok mellett eladósodni, ami ilyen infláció és forintgyengülés miatt a Varga se fog tudni levinni.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... kulfoldi befektetok vesznek. Fenn tartjak q piacot. Én 3 éve várom a buktat, mire tajottem h kevesebb nem lesz....
tegnapelőtt 13:10
6/7 anonim válasza:
A kamat alacsonyabb nem lesz
Infláció is minimálisan max
Nem fognak az árak csökkenni
7/7 anonim válasza:
A fidesz jól időzítette a magas hozamú állampapírok lejártát, így hiaba van recesszió az állampapírokból felszabaduló több ezer milliárd forint piszkoszl fel fogja nyomni az ingatlanárakat. Ismét egy drasztikus mesterséges beavatkozás a piaci környezetbe, ismét a mi adónkból, ismét ellehetetlenítve mindenkit az ingatlanvásárlástól aki nem jómódú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!