Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Kiskunlacházán tervezünk...

Kiskunlacházán tervezünk házat venni, és érdekelnek a tapasztalataitok. Milyen az élet ott? Milyenek az emberek? Mi a helyzet a bűnözéssel?

Figyelt kérdés

ma 00:42
 1/3 mindentudó99 ***** válasza:
Szerintem élhető hely. Kissebbség ott is van de hol nincs. Barátomék élnek ott jól elvannak. Most költöztek a a Dunapartról be új házba.
ma 05:04
 2/3 anonim ***** válasza:

En Rackeven elek. Face csoportokban benne vagyok. Ugyanarra panaszkodnak ott is meg a lachaziban is, en azt latom.

Bunozes van, szerintem tobb a cigo mint Rackeven, vagyis lathato helyen. De ez talan meg nem olyan gaz.

Kozmuvekre ott is panaszkodnak, hogy nem birja a lakosokat, sok a hiba. Ennek ellenere huzzak fel sorban az uj hazakat.

Boltok meg emennek. Spar, Tesco van, de Lidl, Dm, stb mar csak Rackeven.

Kocsi kell.

Elony, hogy barkacsolashoz nagyon sok jo bolt van. Vasmuszaki bolt korrekt nagyon (igaz, Rackeven a Csome megjobb), szerelvenyboltot is szeretem, van jol felszerelt villamos bolt, stb.

Egeszsegugy nulla. Gyerekorvos g..i otvar Rackeven is, Lachazara jartunk, de a doki elment bar az is bena volt. Most Dunavarsanyba jarunk ha van vmi. Szakorvos csak Pesten.

Bolcsi ovi van, nem tudom milyen.

Iskolakrol keves jot hallottam, mi tavolabbi telepulesre akarunk menni, ahol nem csinaljak ki a gyereket.

Kozlekedes pl Pesti munkaba, felejtos. En home officeban vagyok. Igy lehet. Egyebkent az 51es gaz reggel. Ha mentem regebben irodaba 8ra, akkor elindultam 5 korul, hogy odaerjek es meg parkolni is tudjak.

Tomegkozlekedesben legalabb van orankent busz pestre. De ennyi. Dugoban az is 2 ora vagy tobb.(es akkor csak a nepligetnel vagy)

Mi erdekel meg?

ma 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Barátaink laknak ott (tősgyökeresek), ők nagyon szeretik, de azt nem, hogy egyre több az odatelepülő, így egyre élhetetlenebb, mert az infrastruktúrát nem fejlesztik hozzá. Bicajt nem kell sehol ott hagyni, Budapestre ingázni szerintük is felejtős kategória. Én ennyit tudok róla.
ma 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!