Aki volt már úgy vele hogy megbánta egy ház megvásárlását, mi volt az oka, és mennyivel utána jött ez az érzés?
Akkori párommal nagyon szerelmesek voltunk, ezért bele lettem ugrasztva egy felújítandó vályogház megvásárlásába… minden spórolt pénzem ráment, sorolom a hibáit, 16amper, házon belüli villanyóra, alumínium vezetékek, stukatúros mennyezet, falu szeli ház mellette szántó, régi nyílászárók, kályhás fűtés, gáz nincs, az egyik szoba alulról vizesedik teljesen megmagyarázhatatlanul, úgy, hogy egy hegytetőn vagyok…
Az elején nagy volt a lendület, úgy volt, hogy majd felújítjuk… néztük a youtubeon a sok ügyes párocskát, akik megcsinálták…
Na az én párocskám soha egy botot keresztbe nem tett… de elvárás az volt dögivel…
Nekem meg rá kellett jönnöm, hogy semmi érzékem a kőműves munkához… megfizetni meg nem tudtuk… az első tél enyhe volt, átvészeltük, meg azt hittük a következőnél felkészültebbek leszünk… de őmindig elcseszte minden pénzünket… sokszor hó végén egy kólára nem futotta, nem hogy vegyünk egy köbméter tűzelőt… aztán a második telet is végig fagyoskodtuk… aztán a harmadikat, majd a negyediket, és az 5.en itt hagyott…
Én meg most itt vagyok a 6 telet húzom, közben meg hirdetem minden felületen ezt a szar házat, de nem kell a kutyának se…
Én 2 éve terveztem el, hogy befektetésnek veszek egy olcsó felújítandó házat és majd eladom többért. Sajnos balek voltam, mert elég drágán sikerült megvennem egy ismerős rábeszélt, hogy megér ennyit. Miután kipakoltam a házat teljesen akkor láttam, hogy ez jobban le van pusztulva, mint gondoltam (erősen vizesedett). A lelkesedés még tartott azért, így kicsit rendbetettem, elhordtam rengeteg szemetet és elkezdtem árulni. Voltak érdeklődők akik megnézték, de végül ahogy bejöttek már mentek is, mert "vizes". Kaptam ajánlatokat, de jóval azalatt voltak, mint amiért vettem. Közben telt az idő, lejjebb vettem az árat, végül már annyira elegem lett az egészből, hogy kiszámoltam mennyi kellene ahhoz, hogy legalább 0-ra kijöjjek belőle. Nem akarom elszólni magam, de most van rá egy normális vevő, az ügyvédre várunk.
Volt sok munkám vele,mert rengeteg szemét volt, amit elhordtam, sok fűnyírás, gyomirtózás, sajnos volt egy nagyobb beázás is (ekkor lett elegem), cigányok átakartak verni, meg a számlákat fizetem a semmiért. Remélem most minden rendben lesz és szabadulok ettől a romhalmaztól. Sajnos így jártam, bukok is keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!