Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki volt már úgy vele hogy...

Aki volt már úgy vele hogy megbánta egy ház megvásárlását, mi volt az oka, és mennyivel utána jött ez az érzés?

Figyelt kérdés

dec. 11. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb vásárlás után azonnal megbántam. Sajnos a mai helyzetben mindenki mindenkivel versenyez, kevés a jó ingatlan sietni kell, mert a jókat napok alatt elviszik. Ebbe estem énis bele, megnéztem putrikat csillagászati áron, mire odaértem elfáradtam és megvettem az első házat ami megütötte az ingerküszöbömet és viszonylag jó áron volt, de természetesen ott volt az ingatlanosnál a "van másik vevő sietni kell" kártya így nem volt időm átnézni/utánajárni dolgoknak. Meg is szívtam rögtön az átírásnál kiderültek dolgok a házról, statikailaig is szar. Perelhetném a volt tulajt, de az évek és milliók, nincs idegrendszerem ehhez. Most 2 hónap után úgy néz ki eladtam(adásvétel aláírva) és nem érdekel hogy bukok rajta, fontosabb a mentális egészségem.
dec. 11. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkori párommal nagyon szerelmesek voltunk, ezért bele lettem ugrasztva egy felújítandó vályogház megvásárlásába… minden spórolt pénzem ráment, sorolom a hibáit, 16amper, házon belüli villanyóra, alumínium vezetékek, stukatúros mennyezet, falu szeli ház mellette szántó, régi nyílászárók, kályhás fűtés, gáz nincs, az egyik szoba alulról vizesedik teljesen megmagyarázhatatlanul, úgy, hogy egy hegytetőn vagyok…

Az elején nagy volt a lendület, úgy volt, hogy majd felújítjuk… néztük a youtubeon a sok ügyes párocskát, akik megcsinálták…

Na az én párocskám soha egy botot keresztbe nem tett… de elvárás az volt dögivel…

Nekem meg rá kellett jönnöm, hogy semmi érzékem a kőműves munkához… megfizetni meg nem tudtuk… az első tél enyhe volt, átvészeltük, meg azt hittük a következőnél felkészültebbek leszünk… de őmindig elcseszte minden pénzünket… sokszor hó végén egy kólára nem futotta, nem hogy vegyünk egy köbméter tűzelőt… aztán a második telet is végig fagyoskodtuk… aztán a harmadikat, majd a negyediket, és az 5.en itt hagyott…

Én meg most itt vagyok a 6 telet húzom, közben meg hirdetem minden felületen ezt a szar házat, de nem kell a kutyának se…

dec. 19. 19:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 éve terveztem el, hogy befektetésnek veszek egy olcsó felújítandó házat és majd eladom többért. Sajnos balek voltam, mert elég drágán sikerült megvennem egy ismerős rábeszélt, hogy megér ennyit. Miután kipakoltam a házat teljesen akkor láttam, hogy ez jobban le van pusztulva, mint gondoltam (erősen vizesedett). A lelkesedés még tartott azért, így kicsit rendbetettem, elhordtam rengeteg szemetet és elkezdtem árulni. Voltak érdeklődők akik megnézték, de végül ahogy bejöttek már mentek is, mert "vizes". Kaptam ajánlatokat, de jóval azalatt voltak, mint amiért vettem. Közben telt az idő, lejjebb vettem az árat, végül már annyira elegem lett az egészből, hogy kiszámoltam mennyi kellene ahhoz, hogy legalább 0-ra kijöjjek belőle. Nem akarom elszólni magam, de most van rá egy normális vevő, az ügyvédre várunk.

Volt sok munkám vele,mert rengeteg szemét volt, amit elhordtam, sok fűnyírás, gyomirtózás, sajnos volt egy nagyobb beázás is (ekkor lett elegem), cigányok átakartak verni, meg a számlákat fizetem a semmiért. Remélem most minden rendben lesz és szabadulok ettől a romhalmaztól. Sajnos így jártam, bukok is keveset.

dec. 26. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2019-ben vettünk egy új építésű sorházi lakást. Az ára annyi volt, hogy saját ház is kijött volna belőle, de vonzott, hogy új, minden szépen meg volt csinálva és előtte volt egy pici saját zöld füves rész. Minket is sürgetett az ingatlanos, abban az időben indult be a csok, folyamatosan, szinte hetente mentek fel millióval az árak azoknak a házaknak, amiket néztünk. Itt is mondta, hogy ha hónap végéig nem döntünk, akkor 1M-t rátesznek. És persze itt is volt a fiatal pár másik vevő, akiknek épp utánunk jönnek a szülei megnézni és ha rámondják az áment, akkor övéké a lakás.... Ahogy beköltözünk, azonnal el is kezdődött a hibák kibukása. Eltömődött a wc lefolyó, állt a sz..r, a kivitelező 1 hónapig nem volt képes megcsinálni. Aztán az udvaron állt a víz, kiderült, hogy nincs szigetelve a ház, a szomszédok sem olyankok voltak, aminek elmondta őket az ingatlanos. Én már nagyon rosszul éreztem magam ott, el is adtuk 4 évvel később. Most sajátban vagyunk, itt is van mit csinálni, de szeretjük.
jan. 8. 17:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, na végül lakást vettem Budapesten de röhej mert vagy 5 lakast elvittek elolem, igyis licitaltam arra amit megvettem. Barkivel akivel beszelek 20% növekedést jósol. Ezt csak azert irom mert egy haznal sokminden kockazat van, ahogy latom a lakasnal meg egymast tapossak az emberek.
jan. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!