Milyen érzés egyedül lakni egy lakásban?
Sziasztok.
Jelenleg még csak fantáziálok róla, hisz még meze vagyok a teljes összegtől de már folyamatban van és egyszer egyedül fogok lakni egy táraházi lakában. Milyen érzés egyedül lakni? Akik egyedül laknak azoknak nem unalmas egy idő után? Én mindenképp egyedül szeretnék lakni hisz képtelen lennék máshoz alkalmazkodni és vele osztozni mikor van lehetőségem saját térre is. Csak félek, hogy egy idő után szét unnám magam bár introvertált létemre szerintem ez nem történne meg :D. Milyen pozitívumok vannak az egyedül lakás terén? Meg talán egyedül félnék ha netán betörő lenne a dologban de ennek nem sok az esélye szerintem ha jó környékre megyek és lesz biztonság a lakában. Akik egyedül élnek megosztanák velem élményeiket és hogy milyen hatással tett az életükre? Előre is köszi! :)
5.ezektől már ki szoktam égni :D...
napi szinten megkérdezik és mindig a szokásos "semmi" válasz lesz.
En introvertaltkent sem szerettem egyedül lakni. Reggel is nyomaszt amikor felkelek, meg este is ha hazamegyek az ures lakasba. Es bekapcsolatam valami zajt inkabb, meg skypoltam sokat.
Persze volt akivel borzaszto volt lakni mindenbol problemat csinalt de azok csak lakotarsak voltak kvazi random hulye idegenek, es akkor mar szazszor inkàbb egyedul.
De az aktualis tarsamhoz mindig szivesebben mentem haza. Szoval inkabb keresek olyat akinek orulok ha hazajon, vagy hazamegyek. Mar tudom hogy leteznek ilyenek.
8.na pont ezeket szeretem én is :D.
a hangualtfényeket meg a meztelenséget.
Én is introvert vagyok. Egyetemi éveim alatt mindig több emberrel laktam egy lakásban azt viszonylag élveztem el lehetett velük értelmes dolgokról beszélgetni olykor ittunk is vagy kimentünk együtt valahova.
Viszot nagyon zavart a szobatárs akivel egyébként jóban voltam meg vagyok a mai napig is. De mindig alkalmazkodni kelett ha reggel korán kelt ha korán feküdt, sokáig filmezett stb. Nem volt a legkellemesebb dolog.
Nem szerettem minden vágyam volt, hogy egyedül lakjak.
Aztán elkezdtem dolgozni hetente ingázom, hétvégén otthon hétköznap a munkahelyemen. Hétköznap egyedül élek abban a városban nem is nagyon ismerek senkit időm meg lehetőségem sincs ismerkedni, szóval munka után teljesen egyedül vagyok.
Borzasztóan nyomasztó tud lenni, hogy nincs kihez szólni. Egy év után már kezdtem kikészülni idegileg. Erre jön télen a korai sötét nem lehet még sétálni sem menni a természetbe. Olyankor volt h vettem egy üveg bort minden nap az alkoholizmushoz közeledve de aztán persze abbahagytam elkezdtem nyelvet tanulni ez most lefoglalja az agyamat.
Remete életmód is kitod boritani idegileg emberek vagyunk társas lények. Viszont ha letudod magad foglalni munka után és csak egy minimális ideig leszel otthon egyedül azt persze lehet jó is.
Dehogy pozitivumot is mondjak, imádom amikor délutan munka után ledőlök aludni és senki nem ébreszt fel. De huzamosabb ideig már nem fogom birni a magányos életmódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!