Milyen érzés egyedül lakni egy lakásban?
Sziasztok.
Jelenleg még csak fantáziálok róla, hisz még meze vagyok a teljes összegtől de már folyamatban van és egyszer egyedül fogok lakni egy táraházi lakában. Milyen érzés egyedül lakni? Akik egyedül laknak azoknak nem unalmas egy idő után? Én mindenképp egyedül szeretnék lakni hisz képtelen lennék máshoz alkalmazkodni és vele osztozni mikor van lehetőségem saját térre is. Csak félek, hogy egy idő után szét unnám magam bár introvertált létemre szerintem ez nem történne meg :D. Milyen pozitívumok vannak az egyedül lakás terén? Meg talán egyedül félnék ha netán betörő lenne a dologban de ennek nem sok az esélye szerintem ha jó környékre megyek és lesz biztonság a lakában. Akik egyedül élnek megosztanák velem élményeiket és hogy milyen hatással tett az életükre? Előre is köszi! :)
Én is éltem már mindenhogy, gyerekkel, férjjel, most hétközben egyedül, hétvégén gyerekkel.
Sosem unatkozom, pedig társaságkedvelő vagyok. Bizonyos szintig.. Reggel bekapcsolom a rádiót már felkeléskor. Mindenhol..Családi házban élek, tehát viszonylag nagy terekben közlekedek. Szól a szobában, szól a konyhán. Aztán jön a munkahely, ahol viszonylag sokan vagyunk az irodákban együtt, ügyfelezek is, tehát ott kibeszélem magam. A szüleim idősek, hazafelé bemegyek Hozzájuk is minden nap. Van biciklis társam, beszélgetősök,szomszédok, ismerősök. Ha egyedül akarok lenni egyedül vagyok, ha társaságra vágyom jönnek/mehetek, hétvégén családozok.
Egyébként meg hozzáteszem: az élet - is- adja a lehetőséget amit el kell fogadni. Ha nem lesz kapcsolatod a költözéskor élvezd ki az egyedüllét minden előnyét. Ha nem szereted a magányt keress társaságot/programot. Aztán majd úgyis alakul, vagy alakítod az életedet más irányba ha párkapcsolatot szeretnél.
Akkor probléma az egyedüllét ha valaki nagyon nem szereti a magányt és egyedül van, de ellene se tesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!