Milyen érzés magasan lakni?
Mi a 10,-en lakunk legfelül. Előtte máshol a 2.-on laktunk.
A 10. emelet csendesebb, lifthiba esetén a szomszéd lépcsőházból a tetőn át, védett átjárón megközelíthető, szép a kilátás. Mielőtt megvettük, felmentem a tetőre, megnéztem az állapotát, aztán megnéztük a lakást. Értek az építészethez, ezért volt első a tető.
Normál esetben jó, (kivéve bútorszállítás) de ha te viszolyogsz tőle, akkor keress másikat!
Nem szabad olyan lakásba menni, amitől már előre tartasz!
Régen én is tartottam tőle, de aztán a 10.-re költöztünk albérletbe és imádtam. Pont nem a másik tömbre néztek az ablakaink, hanem családiházas, erdős övezetre. Vagyis, ha szimplán csak kicsit távolabbról kinéztem az ablakon, a nagy semmit láttam és annyira jó volt. Adott némi elszigeteltség érzést, holott a város szívében voltunk. Nagyon szerettem. Ablakot pucolni nem annyira jó, de azt szerencsére nem kell gyakran.
A költözés volt macerás, nagyobb bútorokat nehézkes költöztetni. Gondolok itt akárcsak a hűtőre is már. Illetve ha elromlik a lift... na az gond. :D Egy párszor azért jártam meg nagy bevásárlás után gyalog a tizediket, hát köszi. Mostmár babánk van, a babakocsit fel szoktuk hozni, kint hagyjuk az ajtónk előtt. Az elsőre gyerekestől felcipelem a kocsit (a jelenlegi házunkban nincs lift), de ha a tizedikre kellett volna anno, nem tudom hogy oldottam volna meg egy ilyen váratlan helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!