Van itt olyan aki vár az ingatlanarak visszaesésére?
Figyelt kérdés
Mi éveket vártunk. Nagyon megbantuk. Mostanában realizálódott, hogy kevesebb már nem lesz.dec. 8. 20:24
1/30 anonim válasza:
Amíg infláció van addig az árak nem fognak esni.
2/30 anonim válasza:
Várni mindenki várja, csak nem nagyon számít rá.
Reálértéken csökkennek ugyan az ingatlan árak, de ez csak a külföldi befektetőknek segít, nem nekünk.
3/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy irigy. Nekem sem szimpatikus ez. Oké én most akarok gyereket. De ha 4 év múlva megvaltozik az eletheklyzetem ?
Bekekenyszeritik az embert egy ilyen alapvetően csodálatos dologba... ocsmány.
dec. 8. 20:47
4/30 anonim válasza:
Minek várjam nekem nincs munkám csak lakásom
5/30 anonim válasza:
Kérdező: minek vártatok évekig? Azt hittétek hogy megint 6 millió lesz egy 1+2 fél szobás panel?
6/30 anonim válasza:
Én is várom. Nem fontos most házat vennem mert van házam de jó lenne egyet venni a szülőfalumban a mostanit meg eladni.
7/30 anonim válasza:
Ilyen rendszerváltás óta 1x történt!
2008 ban és gazdasági világválságnak hívták. És rejtélyes módon nem indultak meg a tömeges ingatlan vásárlások...
8/30 anonim válasza:
Ha valóban van pénzed,akkor várj 1-2 évet még.
Amennyiben Orbán nagy haverja Trump csak a töredékét betartja a vám ígéreteinek nagyon durva elbocsátások, leépítések lesznek.
9/30 anonim válasza:
11: és ez miért fog kedvező lenni a kérdező számára?
10/30 anonim válasza:
Ahiogy valaki irta, ilyen jellemzően csak a komoly válságok idején van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!