Miért most adja el mindenki a házát és megy külföldre?
Figyelt kérdés
Most költözni szeretnénk,mert tovább bővül a család. Azok az ingatlanok melyeket megnéztünk, több mint a felénél külföldre költözés az indok. Tudnak valamit?dec. 1. 17:20
11/21 anonim válasza:
"a hétvégén 3 eladó mondta, hogy ezért eladó az ingatlan..."
Az már madjnem mindenki.
Kiváncsi vagyok, mikor esik le a tantusz.
De hagyjuk. Elárulom, hogy nem túl reprezentatív a minta.
Meg fogsz lepődni, de az emberek túlnyomó többsége azért adja el az ingatlanát, mert költözik, hogy hova, az másodlagos.
Hol a hiba? Hogy Te kifejezetten azokkal beszéltél, ls abból vontad le a következtetésedet, akik el akarájk adni az ingatlanukat. Miközben sok millió ember NEM is akarja eladni, nem hogy elköltözni.
12/21 A kérdező kommentje:
#11 azért fontos az is , hogy el adni akarják nem csak árulni. Normális ár érték arányban árulják az ingatlant. Ők hamar találnak vevőt,nem úgy mint akik csilliàrdokért árulják az 1-2 szobás fürdő nélküli vályog házukat.
dec. 1. 19:14
13/21 anonim válasza:
Van valami hivatalos statisztika amit tudsz küldeni ami az állításod alátámasztja? Előre is nagyon koszonom!
14/21 anonim válasza:
11: Egy (1), kettő (2), sok (3), mindenki (4).:)
15/21 anonim válasza:
Elértek oda az árak, hogy Budapesti vagy jobb helyen lévő nyugat Magyarországi családi ház, nagyobb lakás árából akár a spanyol tengerparthoz közeli ingatlant is lehet venni.
16/21 anonim válasza:
És ha mondjuk az én melóm is megoldhato lenne tavmunkában akkor én sem gondolkoznék azon, hogy itthon a pusztán vagy vmelyik tengerpart közeléből dolgozzak. Egy percet sem.
17/21 anonim válasza:
Én senkit nem ismerek, aki momentán külföldre akarna költözni. Olyanokat viszont igen, akik hazajöttek. Az elmúlt évben két család is. Akkor most hol az igazság?
18/21 anonim válasza:
Az én ismerőseim is inkább hazaszállingóznak, főleg a gyerekesek. Addig oké, amíg odakint bringával járnak dolgozni, meg napközben az üzemi konyhán esznek, de amint megvan a gyerkőc, nagyon felfutnak a kiadások. Itthon sokkal olcsóbb gyereket nevelni.
19/21 anonim válasza:
Kamu duma azért mondja mert mielőbb szabadulni akar a kéglitől.
20/21 anonim válasza:
+1, Mi is eladtuk a házat es gyerekekkel költöztűnk külföldre.
Hosszútávon nem látok javulast, a gyerekeknek meg normalis mentalitast es oktatást szeretnenk biztositani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!