500e/nm házat epittetni. Akkor miért nem építtet mindenki?
Figyelt kérdés
Én most szembesültem ezzel.
Elvileg burkolattal együtt... rendes téglából...
Akkor miért nem ezt csinálja mindenki?
Olcsóbban jön ku, mint egy kadar kockát felújítani.
Vagy rejtett költségek vannak amikről nem tudok?
Telek +10 Misi legalább persze
ma 20:44
1/4 anonim válasza:
10 misi egy telek ? Hol élsz kérdező, 2015-ben? A másik hogy 500ezer/m2 ár a fűtéskészre vonatkozik. Egy normális házhoz ma kell 100 misi.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem Budapesten.
Baranyában 3-4-ert is vannar szar helyen 🙃
Pl ez azt írja minden benne van. Nem értem...
ma 21:19
3/4 Bogica0616 válasza:
Hát, nekünk 12 millióba volt a felújítás 150 nm re. 3 éve. 5 millióért vettük a házat. És a kerítés is új lett. Akkor ha azt nézem 75 millió lenne és plusz telek és kerítés.
4/4 anonim válasza:
Legfeljebb hírdetésben 500e/m2, a valóságban csak úgy röpködnek a milliók a vállalkozók zsebébe. Ha kb. fele ennyi lenne a valós ár, kb. akkor érné meg építkezni. Meg aztán most már nem az van mint régen hogy kalákába építkezhetsz és olcsón, egyszerűen meg lehet csinálni mindent. Manapság csak a gazdagok építkeznek, akik eleve gazdagnak születtek. A többségnek marad a felújítás, sokszor önerős kivitelezéssel más lehetőség hiányában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!