Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi idő után szokás ajánlat...

Mennyi idő után szokás ajánlatot adni lakásra, illik még kb egy hét gondolkodási időt kérni?

Figyelt kérdés
Nen tudom, hogy mi a szokás, nem tűnik úgy, hogy a vevők verekednének a lakásért, de ezen a héten még gondolkodnék..

ma 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Ha nagyon tetszik a lakás, akkor pár napon belül. És még így is benne van a pakliban, hogy elviszik előled. Ha nem első látásra szerelem, akkor gondolkozz nyugodtan egy két hétig is, bár én ez esetben ajánlatot se tennék.
ma 18:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Jelen állás szerint a megtekintéstől számítva 1,5 hét lenne az ajánlattételig. Ez eladóknak szerintetek belefér? Már vagy fél éve árulják és nem kapkodnak érte.
ma 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút belefér.
ma 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikor én eladó voltam, és a vevő 2-3 nap alatt nem jelentkezett, azt úgy vettem hogy nem érdekli.

Bármikor adhatsz ajánlatot, max nem fog rád emlékezni.

Viszont amikor vevő voltam, és gondolkodtam egy ingatlanon, azt általában nem is vettem meg

ma 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!