G energetikai besorolású házat érdemes megvenni vagy felejtős? Mennyire kell aggódni az energetikai tanusítványban írtak miatt?
A rendelet a hőszivattyús rendszereket részesíti előnyben.
Nincs gond a kazánnal alapból - ezért is mondtam, hogy helyén kell kezelni.
Nekem F van, ami ugye pont eggyel jobb... mondjuk sokra megyek vele...
Soha többet nem venném meg... undorító mocsok ház, el nem tudom mondani mennyire gyűlölöm... idén már inkább vettem egy lakókocsit és abban telelek...
Annyi, hogy nálam nincs kazan, kályhával fűthetőek a szobák... így mivel munka miatt napi 10-12órát távol vagyok, ilyenkor már sötétben megyek, sötétben jövök... tűzifával cseszekedni... mikor hazaérek, ha kint 0fok vagy hidegebb van, addigra a ház vissza van hűlve 10fokra vagy az alá... leghidegebb eddig kint -5fok volt mikor hazaérve 8fokot találtam otthon... akkor begyújtani... mire eléri a ház a kellemes 20,22fokot, addigra este 11vagy később van... amikor meg a munkám miatt már rég aludnom kellene nem kályhát pakolni...
Ezt vettem mert erre volt pénzem... annyi, hogy en csak 5milliót adtam érte...
60millió??? Eszednél vagy??? Nehogy megvedd 60millióért... hacsak nem te nyertél a lottón...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!