Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lokalizáció vagy ingatlan...

Lokalizáció vagy ingatlan állapota?

Figyelt kérdés
Egyik közeli rokonom eladta az omladozó panorámás ingatlanját Budán, telekárban és ebből a nagy telekből egy olyan palotát vett soroksáron, igaz nem jó környéken szerintem, hogy csak nézek, kicsit irigy vagyok rá, hogy milyen szép házban lakik lehetett volna ugyanúgy Budán egy pici lakása ebből a pénzből, de ő inkább egy csodás kertes házat vett rosszabb környéken.. lehet jól tette?
nov. 3. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb vettem volna kevesbe csodas ingatlant, de normalisabb kornyeken.
nov. 3. 10:28
 2/11 A kérdező kommentje:
1. Igen egyébként én is inkább egy jobb helyen vettem volna egy nem olyan jó házat alapjában véve, de most kicsit elgondolkodtam azt mondja hogy eddig nyugodt a környék, igaz vannak cigányok de így gond nincsen velük eddig, viszont úgy irigykedek mert ilyen házban tényleg szívesen laknék mert nagyon szép
nov. 3. 10:31
 3/11 anonim ***** válasza:

SZERINTED nem jó környéken. Ez a SZERINTED a kulcsszó. Mert ez relatív. Alapvetően a lokalizáció a legfontosabb, de persze, az is számít, milyen típusú az ingatlan. Pl. egy kertes házért sokan bevállalnak rosszabb lokalizációt. A "rossz" is kérdés, hogy mit jelent. Annyit, hogy messzebb van a központtól? Vagy zűrös a lakókörnyezet?

Ha a rokonod elégedett, akkor OK.

nov. 3. 10:40
 4/11 A kérdező kommentje:

3. Igen szerintem zűrös mert azért vannak ott elég sok sötét ember...

És miért a lokalizáció a legfontosabb?

nov. 3. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
én most azon gondolkozom, hogy eladjam a felújított hitelmentes lakásom csepelen és budára/belvárosba költözzek hitellel egy felújítandóba, de ha belegondolok hogy szakit kell majd vadásznom miközben fizetem a 40 milliós önerő mellé a 30 millios hitel elmegy az életkedvem, nem tudom...
nov. 3. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy Mucsaröcsögén milyen palotát vehetett volna belőle.

Mire van szükséged? Kertre, panorámára, garázsra, arra, hogy közel legyen a munkahelyedhez, vagy az ovihoz, vagy a kikapcsolódási lehetőségekhez.

Ehhez kell keresni lakhelyet, az anyagi lehetőségeken belül.

nov. 3. 11:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
"És miért a lokalizáció a legfontosabb?" - mert azon nem tudsz változtatni. Költözhetsz egy szakadt helyre klassz környéken, és apránként felújítod, egyszer lesz egy klassz otthonod egy klassz környéken. De hiába van kacsalábon forgó palotád, ha elmegy az életkedved attól, hogy kimenj az utcára:(
nov. 3. 12:44
 8/11 A kérdező kommentje:
7. Lokaalizáció is változik idővel nagyon sok helyen putri volt és felszámolták
nov. 3. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért nem egy lepra helyen vett és számára valószínűleg az volt a fontos, hogy kertje legyen, nem az, hogy majd x. év múlva a gyerekei, unokái mennyit örökölnek. így lehet teljesen jó döntés, hogy úgy él, ahogy szeretne, hiszen egy élete van. De szerintem ezt már annyiszor megkérdezted mindenféle formákban... Én Budán laktam a szüleimmel, de nem szerettem, mert egy kis lakásban nyomorogtunk és hétvégén mehettünk a telekre. Sokkal jobban irigyeltem a vidéki meg agglomerációs rokonokat és barátokat, akiknek volt saját szobájuk és rögtön ki tudtak menni focizni a kertbe, meg tarthattak kutyát, macskát és nagyobb házibulikat.
nov. 3. 13:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is kertesházas környékén élek, a putri ahol a minden túlzás nélkül a kannibálok élek, nincs innen 1km.

Én nem megyek oda, ők nem jönnek ide.

Biztos nem cserélném le egy belvárosi lakásra.

nov. 3. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!