Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért drágábbak az ingatlanok...

Miért drágábbak az ingatlanok a 12. kerületben mint a 20.ban?

Figyelt kérdés
Nézem az ingatlanokat és azt látom hogy a 12. kerületben sokkal drágábbak az ingatlanok mint mondjuk 20. kerületben Pesterzsébeten sétáltam mind a két helyen ugyanúgy emberek vannak itt is ott is ugyanúgy házak vannak, parkok... stb...
nov. 2. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%

A látványt kell megfizetned...az pótolhatatlan..(annak aki nem tud meglenni a város látványától)

amúgy itt fenn nagyobb a parasztvakítás, mindenki odavan a háza helyzetével, kilátással. Olyan jó bosszantani a nyóckerből meglátogató vendégeket. Igaz, nem tudják, hogy itt sokkal több a baj.

nov. 2. 16:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem?Ezt most kell megtudnom, hogy Buda egyik elit kerületében, ahol több százmilliós, milliárdos villák vannak, ott drágábbak az ingatlanok mint Pesterzsébeten? 😯🤔
nov. 2. 17:00
 3/14 A kérdező kommentje:
2. Tudom hogy drágábbak az ingatlanok ez a kérdés hogy miért?
nov. 2. 17:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Közlekedés
nov. 2. 17:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az jobb környéknek számít. Akár direkt is ki lehet alakítani nyugodt, biztonságos környezetet azzal, hogy drága az ingatlan. Proliék, rejtett erőforrásék nem tudnak ott ingatlant venni.
nov. 2. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

- panoráma

- zöldövezet

- minőségi oktatási intézmények

- CICgánymentes

nov. 2. 18:08
 7/14 A kérdező kommentje:

- panoráma

Nagyon sok ingatlannak nincsen panorámája, mert eltakarják a fák más házak, olyan a fekvése

- zöldövezet

Pesterzsébeten is van zöldevezet

- minőségi oktatási intézmények

Nem gondolnám hogy budapesten egy kerületben más lenne az oktatást mint egy másik kerületben

- CICgánymentes

Ez az egy igaz , de szerintem nem olyan rossz a pesti cicgányok mint mondjuk a borsodiák

nov. 2. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nem csak a zöldövezet, hanem a közönség! Nem teljesen heterogén egyik kerület sem lakosság szempontjából, de a 12. kerületben több a sztárügyvéd meg főorvos, Pesterzsébeten meg több az alkoholista segédmunkás, a dk-s nyugdíjas meg a roma.
nov. 2. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
Bocsánat, homogén volt a szó amit kerestem. Nem teljesen homogén.
nov. 2. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert Mo. legelitebb lakóhelye. A jómódú emberek még véletlenül sem Erzsébeten akarnak ingatlant vásárolni lakhatásra, szeretik egymás társaságát. :) Az ország "középpontja" és mégis zöldövezeti rész. Kell ennél több hogy az átlagos ingatlan árak ott legyenek a legmagasabbak? Nem egyformák az oktatási intézmények, nem összehasonlítható egy átlagos óvoda vagy bölcsőde stb. színvonal a XII. kerületben vagy a XX. kerületben. Nézz utána, hogy milyen körülmények közé jár egy XII. kerületi és milyenbe egy XX. kerületi. Sok tényezős a dolog. Az hogy Erzsébeten is vannak parkok nem összehasonlítható a Budai Hegyekkel. Erzsébet mindig is munkás negyed volt, ezt a múltat levetkőzni még pár szár év.
nov. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!