Hol vennétek lakást? Gazdagrétx XI. kerület (1. emelet)
vagy Angyalföld, XIII. kerület (10.emelet)?
Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt állunk és hosszú idő óta végre találtunk két lakást ami tetszik nekünk, de nehezen tudunk dönteni, mert mind a kettőnek az előnyei mellett hátrányai is vannak.
Az 1. emeleti jó elosztású, francia erkély van. Az amerikai konyha alatta üzlet van ami hétfőtől-szombatig estig nyitva. A hálószobák ablakai túl közel vannak a hátsó bejárathoz. 1 légkondi van a lakásban és tisztasági festés után szinte költözhető.
A 10. emeleti pedig szintén jó elosztású, 10m2-el nagyobb mint a másik lakás, van viszonylag nagy erkélye, nincs beázásra utaló nyom a tetőről, 1 légkondi van. Beköltözés előtt mindenképpen szeretnénk villanyvezeték cserét, mert több légkondit már lehet nem bírna el a hálózat, főleg ha több dolog menne egyszerre.
Ti ezek alapján melyiket választanátok? Árban mindkettő egy kategória.
De Gazdagret azert jobb kornyek mint Angyalfold. Utolso vagyok.
nov. 9. 18:52
13/18 anonim válasza:
Vettetek végül lakást? Mi idén vettünk lakást Gazdagréten: 1. emeletit, a három félszoba ablaka a hátsó kijáratra néz. Gyakran ott állnak meg dohányozni, és a fák nagyon beárnyékolják, sötétítik, sajnos nem napfényes, mint ahogy azt hirdették... Ráadásul a fákon kívül a legszélső szoba ablakára az épület oldala is árnyékol! Nekem például ez a félhomály nagyon zavarja a látásomat, mindig "égetem" a villanyt az egész lakásban.
dec. 13. 20:54
14/18 anonim válasza:
13-as, ti nem neztetek meg nappal?? Persze, hogy azt mondtak..
dec. 14. 14:02
15/18 A kérdező kommentje:
Kedves 13. kérdező. Igazából nekünk ez volt a hátráltató tènyező ami miatt visszatáncoltunk, amit írtál is, hogy sötét, illetve a kis bolt ami vasárnap kivételével mindennap nyitva van este 8-ig. A 13. kerületire pedig más tett nagyobb ajánlatot és elvitték. Még keressük az álom lakásunkat/házunkat.
dec. 16. 21:21
16/18 anonim válasza:
Azt hittem megvettetek..remelem talaltok megfelelot:)
dec. 16. 22:09
17/18 anonim válasza:
14-es: Megnéztük nappal 2 alkalommal, de ugyanabban az időintervallumban, mert délutánra hívtak minket, azokban az órákban amikor a legjobban besütött a szobákba a nap. Ez tavasszal volt. A szobák egyébként nyugati tájolásúak. Most az őszi-téli időszakban a napfényes órák száma ezekben a szobákban kb. 1-2 óra. Ez nyáron sem volt sokkal több, mert akkor meg dúsabbak a fák, és nem is volt ennyire feltűnő, mert besötétítettünk hogy hűvöst maradjon a lakásban. Tudom, benéztük. :)
dec. 17. 18:29
18/18 anonim válasza:
Ne okold azert magad. Meg mindig jobb, mint a fszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!