Lakásvásárlás a XIII. kerületbe vagy inkább ne?
Sziasztok!
Lakásvásárlás előtt állunk. Tudnátok kérlek véleményt mondani a XIII. kerületről, ott is inkább a Gidófalvy Lajos utca környékéről? Milyen a közbiztonság, mennyire családias a környék stb.? Vannak jó iskolák és óvodák a közelben?
Előre is köszönöm, ha kifejtitek a véleményeteket!
Éltem ott, attól függ hova költöznél, panel vagy újépítésű, mert mindkettő van. Voltak jó pillanatok, de én ott nem bírtam élni két gyerekkel, úgyhogy kiköltöztünk agglomerációba kertes házba, itt 1000x jobb.
Ha az életmódotoknak megfelel a lakás, akkor nem rossz, de nekem mondjuk Újlipótváros hangulata jobban tetszik, engem az Árpád híd környéke lehozott az életről, olyan semmilyen volt, ahogy az első is írta, nincs ott semmi, Újlipótnak meg történelme van, ott tényleg van minden.
Amúgy a Gidófalvy környékén rengeteg család él, van szépen felújított ovi a Kassák Lajos utcában, iskolák is vannak, lehet ott élni, a kérdés hogy mennyire felel meg az igényeiteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!