Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakásvásárlás a XIII. kerületb...

Lakásvásárlás a XIII. kerületbe vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lakásvásárlás előtt állunk. Tudnátok kérlek véleményt mondani a XIII. kerületről, ott is inkább a Gidófalvy Lajos utca környékéről? Milyen a közbiztonság, mennyire családias a környék stb.? Vannak jó iskolák és óvodák a közelben?

Előre is köszönöm, ha kifejtitek a véleményeteket!

okt. 28. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó. Nyugis környék, a 13-ban nagyon szuper óvodák vannak, sok szép, felújított játszótér. A legjobb, hogy ezen a környéken rengeteg a fa, parkos rész, a belváros is gyorsan elérhető bkv-val is. Egyetlen hátrány, hogy helyben kevés a bolt, szolgáltató, étterem. Talán egyszer észreveszik hogy épült itt vagy 1500 lakás a közelmúltban és nemcsak az irodaházak dolgozóit várják ld. csak hétközben nyitva lévő cukrászda, étterem.
okt. 28. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb pesti kerület. Lehel tér környéke gázos egyedül. Én sok helyen laktam Pesten a Nagykörúton belül, nekem a 13. Ker tetszett a legjobban.
okt. 28. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Éltem ott, attól függ hova költöznél, panel vagy újépítésű, mert mindkettő van. Voltak jó pillanatok, de én ott nem bírtam élni két gyerekkel, úgyhogy kiköltöztünk agglomerációba kertes házba, itt 1000x jobb.

Ha az életmódotoknak megfelel a lakás, akkor nem rossz, de nekem mondjuk Újlipótváros hangulata jobban tetszik, engem az Árpád híd környéke lehozott az életről, olyan semmilyen volt, ahogy az első is írta, nincs ott semmi, Újlipótnak meg történelme van, ott tényleg van minden.

Amúgy a Gidófalvy környékén rengeteg család él, van szépen felújított ovi a Kassák Lajos utcában, iskolák is vannak, lehet ott élni, a kérdés hogy mennyire felel meg az igényeiteknek.

okt. 29. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy nincs semmi, hanem hogy kevés bolt, szolgáltató van. Cserébe van park, rengeteg fa, nagyobb terek, sok társasháznak saját kertje. Gyerekkel szerintem jobb lehetőségek vannak. A Gidofalvy környékén is szuper felújított ovi van. Újlipót is jó, de nekem túl mozgalmas és zsúfolt, autós közlekedés, parkolás nagyon rossz. Hiába van léptem nyomon valami üzlet, ennyire nincs mindenkinek igénye. Mellé a sok ember, zsúfoltság. Persze nyugodtan kiköltözhet Budapestről, de nem ez volt a kérdés. Szerintem sokaknak az kizárt, ha ingázni kell, az szörnyű.
tegnapelőtt 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!