Milyen az élet a II. és XII. kerületben? Jó ott lakni? Tudtok róla mesélni?
Figyelt kérdés
Még egyetemisra koromban arra jártam dolgozni és nagyon tetszett már akkor is. Most lakásra/házra gyűjtök és szívesen költöznék oda.aug. 30. 18:36
2/2 anonim válasza:
7. éve lakom a 12. kerületi Németvölgy/Sashegy környékén, és így 40 éves fejjel azt mondom, hogy én nem laknék már másik budapesti kerületben.
Tetszik, hogy alapvetően csendes, tiszta, nem forgalmas, de mégis közel vagyok mindenhez. Tetszik, hogy nincsenek bulihelyek, de azért lehet programokat itt is találni. Nem egy fiatalos kerület, de nem bánom, mert én már csendre vágyom, nem hangoskodó tinikre, meg kisebbségi kultúrára. Nem a legolcsóbb kerület, ez tény, de ez valamennyire szűri az ide vágyókat is. Ami még fontos, mivel kutyás vagyok, hogy nagyon sok a zöld terület, a rendezett, szép utcák, nincs szemét, így itt a séták is pihentetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!