Hol vegyek panellakást ( csak azt tudom megfizetni ) az alábbi környékek közül? Angyalföld ( XIII. kerület ), Óbuda ( III. kerület ), Vizafogó ( XIII. kerület ) ? Más nem jöhet szóba.
Menj el és sétálgass kicsit.
Reggel, napközben, és estefelé is. Most már jön a jóidő "rajzás" van, látod majd, hol milyen a felhozatal.
#1 vagyok.
Óbudan a Tímár utcai részt kerüld.
A "faluház" mögöttiek már jók.
Meg a Raktár u. Bogdáni u. közti resz is jó, csak ne a Szentendrei melletti hazakban mert az baromi hangos.
Tömegközlekedes szempontból a Vizafogó a legjobb, de túl sok ott a retek.
Angyalföld szerintem minden szempontból felejtős.
Amiket nézek és amikről véleményre lenne szükségem:
Óbuda: Kiscelli utcai panelek, Lajos utcai panelek, Raktár utcai panelek ( tűzoltóság stb. rész )
Vizafogó: Párkány utca, Népfürdő utca, Vizafogó sétány panelek
Angyalföld: Lőportárdűlői része, ld. Gidófalvy utca, Dunyov István utca
Ezekről véleménye van valakinek? Melyik a legjobb?
A párkány utcai "udvaros házak" belső kertjeit pont most újították fel, azok pl. tök jók. Aztán nemrég épült meg mellette az új vizafogó park, illetve a Vizafogó sétány is egész kellemes. Ezért mondom, hogy sokat költ rá a kerület, folyton mennek a felújítások. Menj el a környékre egy szép napos délután (pl. ma) és nézz körül.
A Gidófalvy utca sem vész, egy időben sokat jártunk az ottani játszótérre a gyerekkel, teljesen biztonságos és élhető környék, csak a Vizafogó jobb. (Meg drágább is.) Mondjuk a játszótér pont zajos a gyerekektől, ha ez szempont. :) A csángó utcai lakótelep is hasonló, szintén nemrég újították fel a parkot közöttük, viszont a Kassák végében lévő házak nem az igaziak, azt kerülném.
Illetve személyes tapasztalatom még a Kiscelli utcával van, szerintem látványosan lepukkantabb, mint a 13. kerület. Csak azért ne válaszd azt, mert Buda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!