Mit gondoltok a Cordia Young City lakásairól? (XIII. kerület, Angyalföld)
Ez a 3. ütem? Gondolom ebben azért van még sok lakás eladó, mert még a 2. ütem lakásaiból is maradt pár eladó. Mondjuk ezen nem lehet meglepődni, többszáz lakás épül ebben a lakóparkban.
Milyen négyzetméter áron kínálják most a lakásokat, megkérdezhetem?
Kataszrófa! És nem tulzas! Itt élek, 2 lakásom van. Áznak a felső szint egyes lakásai. És a temegarazsok is. A -1 es a -2 IS nagyon csúnyán beazik. A -2 temegarazs ázása volt, h befolyt a víz a kocsikba. Elerte az autók belsejét a peadaloknal állt a viz. A mennyezet potyog az autókra rá, mert folyamatosan ázik az epulet. Most felfuerak a mennyezet és takaró panel okát, h ne a kocsikra omoljinna vakolat. Rengetegszer befoltoztak, de mindig beazott. Voltak olyan garazshelyek, amit a tulajok nem tudtak használni, mert csöpögött a meszes víz az autóra és szetmarta a fényezést. A tetorol folyamatosan szivárog a viz at az epuleten egészen le a garazsokig. A legfelso szinten beontottek az etelfestekkel megszinezett vizet, h megtartják merre tart az utja, és mitől áznak a garázsok. Az etelfestekkel vizet, ami az egész epuleten keresztul folyt, megtalálták lent a teremgarazsoknal folyt ki.
Itt óriási kivitelezési problémák vannak, amik helyrehizhatatlanok. Ezek visszafordíthatatlan állapotok és károk.
Liftek, folyosóvilagitas, szigeteles, nyílászárók rosszul vannak berakva, a lakások belső kivitelezései is borzalmasak, hiányosak, összecsapottak. Kimaradtak anyagok, munkafolyamatok, sok sok hiba van.
A folyoso, a szomszedok, az utcai zaj, de még a lift is, minden de minden erősen behallatszodik a lakásokba.
A szomszedokat körbe úgy athallani, mint ha csak a mellettem lévő szobában lenne.
A vizelest, orrfujast, tusszentest, a hangosabb beszelgetest, a TV-t, zenehallgatást, porszivozast, mosást, kutyaugatast, a teraszokon éjjel nappal zúgó legkondikat, mindent, de mindent athallani.
Egyáltalán nem otthonos, nem intim, nem nyugod és kellemes, ahová az ember szívesen menne haza. Sehogy nem jó..
Javítottam az előírásokat, szóval.Kataszrófa! És nem tulzas! Itt élek, 2 lakásom van. Áznak a felső szint egyes lakásai. És a temegarazsok is. A -1 es a -2 IS nagyon csúnyán beazik. A -2 temegarazs ázása volt, h befolyt a víz a kocsikba. Elerte az autók belsejét a peadaloknal állt a viz. A mennyezet potyog az autókra rá, mert folyamatosan ázik az epulet. Most felfurtak a mennyezetre takaró panelokat, h ne a kocsikra potyogjon a vakolat. Rengetegszer befoltoztak, de mindig beazott. Voltak olyan garazshelyek, amit a tulajok nem tudtak használni, mert csöpögött a meszes víz az autóra és az szetmarta a fényezést. A tetorol folyamatosan szivárog a viz at az epuleten egészen le a garazsokig. A legfelso szinten beontottek etelfestekkel megszinezett vizet, h megtartják merre tart a viz utja, és mitől áznak a garázsok. Az etelfestekes vizet, ami az egész epuleten keresztul folyt, megtalálták lent a teremgarazsoknal, ott folyt ki.
Itt óriási kivitelezési problémák vannak, amik helyrehozhatatlanok. Ezek visszafordíthatatlan állapotok és károk.
Liftek, folyosóvilagitas, szigeteles, nyílászárók rosszul vannak berakva. A lakások belső kivitelezései is borzalmasak, hiányosak, összecsapottak. Kimaradtak anyagok, munkafolyamatok, sok sok hiba van.
A folyoso, a szomszedok, az utcai zaj, de még a lift is, minden de minden erősen behallatszodik a lakásokba.
A szomszedokat körbe úgy athallani, mint ha csak a mellettem lévő szobában lenne.
A vizelest, orrfujast, tusszentest, a hangosabb beszelgetest, a TV-t, zenehallgatást, porszivozast, mosást, a teraszokon éjjel nappal zúgó legkondikat, mindent, de mindent athallani.
Egyáltalán nem otthonos, nem intim, nem nyugod és kellemes, ahová az ember szívesen menne haza. Sehogy nem jó..
Javítottam a hozzaszolasomat megint. Kataszrófa! És nem tulzas! Itt élek, 2 lakásom van. Áznak a felső szint egyes lakásai. És a temegarazsok is. A -1 es a -2 IS nagyon csúnyán beazik. A -2 temegarazs ázása volt, h befolyt a víz a kocsikba. Elerte az autók belsejét a peadaloknal állt a viz. A mennyezet potyog az autókra rá, mert folyamatosan ázik az epulet. Most felfurtak a mennyezetre takaró panelokat, h ne a kocsikra potyogjon a vakolat. Rengetegszer befoltoztak, de mindig beazott. Voltak olyan garazshelyek, amit a tulajok nem tudtak használni, mert csöpögött a meszes víz az autóra és az szetmarta a fényezést. A tetorol folyamatosan szivárog a viz at az epuleten egészen le a garazsokig. A legfelso szinten beontottek etelfestekkel megszinezett vizet, h megtartják merre tart a viz utja, és mitől áznak a garázsok. Az etelfestekes vizet, ami az egész epuleten keresztul folyt, megtalálták lent a teremgarazsoknal, ott folyt ki.
Itt óriási kivitelezési problémák vannak, amik helyrehozhatatlanok. Ezek visszafordíthatatlan állapotok és károk.
Liftek, folyosóvilagitas, szigeteles, nyílászárók rosszul vannak berakva. A lakások belső kivitelezései is borzalmasak, hiányosak, összecsapottak. Kimaradtak anyagok, munkafolyamatok, sok sok hiba van.
A vizelest, orrfujast, tusszentest, a hangosabb beszelgetest, a TV-t, zenehallgatást, porszivozast, mosást, a teraszokon éjjel nappal zúgó legkondikat, mindent, de mindent athallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!