210-es belmagasság tényleg nagyon kicsi lesz, hogy 185 cm vagyok?
Figyelt kérdés
Vettem vidéken egy házat ami úgy megtetszett viszont sajnos 210-es a belmagasság de sajnos már meg is vettem főleg hogy az nagyon kicsi lesz főleg a nappaliban...okt. 22. 23:53
21/30 anonim válasza:
#20 Szóval megvásároltál egy házat, akinek az építési ideje szóba sem került és a szerződésben, hivatalos iratok között, sehol nem szerepel. Mesélj még.
22/30 anonim válasza:
Semmit nem tudsz róla, tehát nem is hitelből vetted, de volt rá 75 milliód zsebben?
23/30 A kérdező kommentje:
21. Dehogynem szóba került most nézem az energetikai tanusítványban is 1979 van.
okt. 23. 10:19
24/30 Hintalow válasza:
Ááá dehogy alacsony, csak èppen nem tudsz a fejedre tenni egy vekni kenyeret, mert akkor már nem fèrsz el 😂
Mennyezeti világìtás, szekrènyek hasonló modern èlvezetk meg majd a szomszèdban fognak lakni 😁
Btw szerintem sem lètezik ilyen, a múlt század eleji paraszti föld/vályogházaknal lehetett ilyen belmagassága, de ott is inkább a pincènek, ilyen magassággal kb pince/óvóhely/csatorna fìlingje lenne az egèsznek, nem valószerű, hogy ilyet áruljanak lakhatásra 2024-ben.
25/30 anonim válasza:
18+
Végülis 75 millióért vettél egy szép gyümölcs tárolót. Ettől az ingatlantól nagyon nehezen fogsz megszabadulni, ha el akarod majd adni... Azt meg felejtsd is el, hogy haszonnal adod el.
26/30 A kérdező kommentje:
25. Pedig haszonnal szeretném mert nagyon szép
okt. 23. 13:02
28/30 anonim válasza:
Hol vetted ezt a hobbit lakot?Hobbitfalván,a megyében?
29/30 A kérdező kommentje:
28. Veszprémben
okt. 23. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!