Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek sürgessem meg a...

Szerintetek sürgessem meg a lakás (magánszemély) eladóját, hogy döntsön az ajánlatunk elfogadásáról, ha már 4 napja csüccsen felette "a többi ajánlattevő válaszára vár" címszóval?

Figyelt kérdés

okt. 9. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Blöffölj.

Mondd hogy egy másik lakásra is tettél ajánlatot, és elfogadták.

Ez neked valamivel jobban tetszik, de holnapra a válaszodat várják végre, hogy mikor mentek át ügyvédhez.

okt. 9. 10:13
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem a fenti blöffből ki kéne hagyni, hogy elfogadták az ajánlatot. Az már elvileg kötelez, ha elfogadják az ajánlatot. Ezzel megrendülhet a bizalom, mert ha te egy elfogadott ajánlat után még simliskedsz, akkor velük is ugyanúgy megteheted.
okt. 9. 11:26
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Ebben a helyzetben mikor sorban állnak a vevők, semmit nem ér a blöff, mert ha te nem a, akkor elviszi más.

Ha hónapok óta hirdeti, akkor esetleg.

okt. 9. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Minek a nagy sietseg, ocsisajt? Friss a hirdetes, jo allapot/lokacio, mindenaron meg akarod venni, nem szamit az ar? Akkor surgessed nyugodtan.

Fennt van regota a hirdetes? Nem fogjak elvinni eloled, nyugi, de akarj tobbet fizetni mert nem tudsz varni par napot.

Surgeted=egyertelmuen hajlando vagy tobbet fizetni, mint amennyit ajanlottal, ennyi.

okt. 9. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:

#4: Nem vagyon hajlandó többet fizetni, ha van más is jó. Nem értem, hogy miért kell ennyit tökölni rajta. Eladni akarja, vagy hirdetni?

Neki miért jó, ha van egy vevője, akit aokáig várakoztat? Én vevőként is mondhatom azt, hogy amíg válaszoltál, addig találtam máshol jobbat. Tehát nem fogja tudni eladni az ingatlanát.

okt. 9. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Biztos, te vagy az egyetlen vevo jelolt. 👌
okt. 9. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Olyan ez a kerdes amugy, mint amikor a tinik (es hasonlo erettsegi szinten levo felnottek) kerdik, hogy randi utan miert nem ir a masik fel???! :S
okt. 9. 15:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress tovább ingatlant, mert neki nem sürgős az eladás.
okt. 9. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan adj neki egy ajánlattételi határidőt, de ez urak között is min. 2 héttől indul.
okt. 9. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Én egy hetet várnék -bár mondhatta volna az eladó,hogy mennyi idő múlva válaszol. Ha ennyi idő után se keres hívd fel és minden egyéb magyarázkodás nélkül csak simán kérdezz rá,hogy tud-e már információt mondani Feléd, szeretnéd tudni,hogy nézelődjetek-e tovább.Hidd el, mondhatsz bármit, ha valaki többet ígér, Neked csak akkor adja el kevesebbért ha mondjuk készpénzes vevő vagy és gyorsabban lenne szüksége a pénzre. Ez pedig valószínűleg nem így van. Nem fogod tudni megijeszteni azzal,hogy Te másfelé nézelődsz.
okt. 10. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!