Szerintetek sürgessem meg a lakás (magánszemély) eladóját, hogy döntsön az ajánlatunk elfogadásáról, ha már 4 napja csüccsen felette "a többi ajánlattevő válaszára vár" címszóval?
Blöffölj.
Mondd hogy egy másik lakásra is tettél ajánlatot, és elfogadták.
Ez neked valamivel jobban tetszik, de holnapra a válaszodat várják végre, hogy mikor mentek át ügyvédhez.
Ebben a helyzetben mikor sorban állnak a vevők, semmit nem ér a blöff, mert ha te nem a, akkor elviszi más.
Ha hónapok óta hirdeti, akkor esetleg.
Minek a nagy sietseg, ocsisajt? Friss a hirdetes, jo allapot/lokacio, mindenaron meg akarod venni, nem szamit az ar? Akkor surgessed nyugodtan.
Fennt van regota a hirdetes? Nem fogjak elvinni eloled, nyugi, de akarj tobbet fizetni mert nem tudsz varni par napot.
Surgeted=egyertelmuen hajlando vagy tobbet fizetni, mint amennyit ajanlottal, ennyi.
#4: Nem vagyon hajlandó többet fizetni, ha van más is jó. Nem értem, hogy miért kell ennyit tökölni rajta. Eladni akarja, vagy hirdetni?
Neki miért jó, ha van egy vevője, akit aokáig várakoztat? Én vevőként is mondhatom azt, hogy amíg válaszoltál, addig találtam máshol jobbat. Tehát nem fogja tudni eladni az ingatlanát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!