Miért írják oda a hirdetésbe hogy ne hívják őket ügynökök és hogy magánszemélyként árusítanak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 07:34
1/15 anonim válasza:
Mert rengeteg nyomulós, senkiházi ingatlanos van, akik nem ismerik a NEM szót.
2/15 anonim válasza:
Mert a sima halando ember egyedül is el tudja adni az ingatlanat, nem kell a pofatlan ingatlanosokkal is kinlodni.
3/15 anonim válasza:
Na mit gondolsz?
Marha jó mikot folyamatosan hívnak az ingatlanosok, hogy majd ők......
Így jobban jár mindenki, mert nics rajta az ingatlanos haszna plusszba.
4/15 anonim válasza:
Mert ha lakást árulsz, akkor többségében nem a vevők hívnak majd, hanem az ingatlanosok, de naponta minimum 30-at képzelj el, aki levegőt sem akar venni és mindenféle trükkel próbálkozik (azaz fél óra kérdezősködés után kiböki, hogy ő igazából egy barátjának keres, de több befektetőt is tudna...). De egyébként mindegy, hogy odaírod-e, akkor is hívni fognak :D
7/15 anonim válasza:
Egyszerű: lóf@sz munkáért akarnak egy csomó pénzt kapni. Ugyan azt csinálják amit te. Feltöltik a képeket és várnak. Ráadásul a szövegértéssel is gondjaik vannak. Hiába van leírva, hogy ne hívjanak hívnak, volt aki még azt sem találta el, hogy mit hirdetek( lakás helyett pince miatt hívott)
8/15 anonim válasza:
Igazatok van, borzalmasak!!! S a legjobb, amikor közlöd velük már van ingatlanosod, nem adhatsz megbízást már másiknak, erőlködnek, hogy bontsd fel a szerződést, köss inkább velük, s egymást ócsárolják. Hihetetlen pofátlan bagázs, tisztelet a kivételnek!!!
9/15 A kérdező kommentje:
én még nem adtam fel így lakást, de örülnék neki ha nem nekem kene mutogatni. és nagyjából mennyit kap egy ingatlanos? 2%?
2020. okt. 20. 12:29
10/15 anonim válasza:
Sztem te ingatlanos vagy, de amúgy 3-4%-os rablókamattal dolgoznak a nulla munkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!