Magánszemélyként lekérhetem egy lakás alaprajzát? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 13:33
2/11 A kérdező kommentje:
Lakásvásárlásban vagyok benne. Már letettem a foglalót, csak nem küldi a tulaj az alaprajzot. Felakarom gyorsítani a folyamatot.
2021. aug. 23. 13:58
3/11 anonim válasza:
Nem tudod lekérni, ha nem tudod a lakás helyrajzi számát.
4/11 anonim válasza:
Az a tulajdoni lap. Az alaprajz nincs fent a takarneten,csak a terkep masolat,de az megint nem az.
5/11 A kérdező kommentje:
Ertem. A helyrajzi szamot ismerem, de akkor en nem tudom lekerni online. Köszönöm a valaszokat
2021. aug. 23. 14:08
6/11 anonim válasza:
Lakcimre es helyrajzi szám alapjan is kereshetsz ugyfelkapuban,de alaprajz a tulajnál lesz.
7/11 anonim válasza:
Ja majd kiveszek egy falat, hogy nagyobb legyen a konyha és jelentsem be a földhivatalnak? :D
Nekem nincs is a házhoz semmiféle alaprajzom...
Ha nagyon kell akkor menj el egy mérőszalaggal, vagy lézeres műszerrel és mérd fel! Egy nagyobb házat is fél óra alatt ki lehet mérni.
8/11 anonim válasza:
Betörőknek kincsesláda volna ez a funkció, hogy idegen lakások alaprajzát meg lehetne szerezni.
9/11 anonim válasza:
Meg sem nézted belülről, úgy adtál foglalót?...
10/11 A kérdező kommentje:
Nem, megnéztem ott voltam. Csak méretarányos kellett, és nem tudtam a pontos méreteket. De szerencsére megoldódott a probléma.
2021. aug. 23. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!