Nagy hülyeség volt cigány putri mellé ingatlant venni, tényleg olyan borzasztó lesz?
Alapból nem gáz, ha egy 4 fős család lenne, de az, hogy 40 fős....
Nekünk is lakik roma az utcában, de mindketten dolgoznak, gyereket nem is vállaltak stb. Nincs velük gond.
Nem lehet így megmondani. Én már itt laktam, mikor megvette a szomszédomat egy 8fős cigány család... aztán pár hónap mulva beköltöztek a szülők testvérei,majd nemsokára a szüleik... mostanra itt lakik 3 generáció, +unokatestvérek, néhány fiatalnak a csaja pasija... kb 25-30an vannak 80négyzetméteren.
És kezdeti ijedtségem ellenére azt mondom soha jobb szomszédom nem volt. Ok fizetésnap után megy a dínom dánom 2-3napig, de utána tök csendben elvannak, jóidőben kint sütögetnek, rendszeresen áthívnak engem is...
Segítettek megcsinálni a kerítésem, segítettek rendbetenni az udvaromat, és vigyáznak mindenemre... cserébe én ingyen nyírom a füvüket a hátsókertben... falu utolsó háza az enyém, mindig féltem, hogy éjszaka ha nem vagyok itt betörnek de mióta ők itt laknak sokkal nagyobb biztonságban érzem magam... ha valaki megáll a házam előtt, egyből megkérdezi valaki, hogy mit keres ott... asztalos vagyok, a műhelyemben alsóhangon 10milliónnyi gép, de tőlük teljes biztonságban érzem.
Persze nem azt mondom, hogy mind ilyen, nyílván nem... csak leírtam, hogy nem feltétlen baj.
Egyébként egyszer azt mondta nekem az egyik, hogy cigány a szomszédját megvédi mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!