Ózd és Komló ennyire borzasztó helyek? 7-10 millióért árulnak egy rakat frissen felújított 40-50 nm-es lakást.
Valaki, aki ismerős a környéken esetleg kifejtené, hogy milyen állapotok uralkodnak? :)
Komlóval kapcsolatban nekem az a fura, hogy autóval 25 percre van Pécstől.
Igen, ennyire. Az ingatlanárak nagy általánosságban nem hazudnak.
Ózdot nyilván nem kell ragozni.
Dél-Dunántól sincs sokkal jobb helyzetben, de ott talán a rézbőrűek helyett a munkahelyek hiánya a nagyobb probléma. Na meg a borzalmas infrastruktúra
"Komlóval kapcsolatban nekem az a fura, hogy autóval 25 percre van Pécstől."
De tömegközlekedéssel már nem, Pécsen meg gyakorlatilag mindenhol fizetös parkolók vannak csak, munkábajáráshoz autót használni annyi, mintha fele fizetésért dolgoznál, a többi elmegy a parkolásra.
Busszal majd egy óra, de Komlón is meg Pécsen is nem feltétlen a buszállomás mellett laksz, az plusz idö - szóval másfél-két órát rá lehet számítani.
És Pécsen sincs azért igazán sok munkalehetöség.
Most rászűrtem Komlóra az általad adott paraméterekkel, 4 találat van, az azért elég kis rakat :) Az elsőn fával-szénnel fűthetsz a 3. emeleten (kazán a közös fürdőszoba-wc-ben)
A másodikban egymásból nyílik a két szoba, a fürdő-wc itt is egyben van, konyhabútor lepusztult, radiátor sincs, csak hőtárolós villanykályha egy helyiségben. SZóval a fűtés drága és nem komfortos.
A harmadikban elrendezés ugyancsak problémás, konyha, fürdő felújítandó, de legalább van gáz központi fűtés - ez még eddig a legjobb.
A negyedik meg ugyanaz, mint a második. Ha a harmadikról kiderül valami terhelő (pl. lakók nem fizetik a közös költséget, van egy antiszociális család a lépcsőházban, pusztul a közös gázkémény, emiatt bármikor lekapcsolhatják a gázt), akkor máris nem maradt magmagyarázni való ingatlanpiaci anomália. Ha nem, akkor meg vedd meg, Komló nem olyan rossz hely és tényleg közel van Pécshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!