Milyen Budakeszin élni? Tényleg nagyon borzasztó a közlekedés?
Párommal most nézünk ingatlant és úgy tűnik megtaláltuk a megfelelőt Budakeszin.
Milyen ott élni? Tényleg nagyon borzasztó a közlekedés Pestre, akár busszal, akár autóval? Párom a Déli pályaudvar környékén dolgozik, mennyire nehéz oda bejutni vagy onnan kijutni? Mennyire biztonságos város? A Makkosi út érdekelne a leginkább, ott találtunk egy házat egész jó áron.
Állítólag lesz majd busz-sáv, de tény, hogy nem egyszerű bejutni a csúcsforgalomban.
A környék viszont jó és szép.
Nincs bkk kozlekedes gyakorlatilag.
Ha otthonrol dolgozol es bevasarolni se jarsz havi 1x-nel gyakrabban ,akkor jo. Vagy rendelj mindent.
A közlekedés nem jó, de azért vélhetően fogják fejleszteni. Ez minden agglomerációs településre igaz szinte, bár vannak kivételek.
Cserébe kárpótol a gyönyörű környezet.
Szerintem marhajó lehet ott élni, közlekedés biztos horror, de hát Budapest vonzáskörzetében mindenhol az.
Én Telkibe jártam ki és vissza egy időben Budsakeszin át ment a busz igazából nem volt különösebben vészes. Igaz én alapvetően pont fordítva mentem mint a tömeg.
Gyönyörű hely, de borzasztó a közlekedés. Próbáljátok ki. Hétköznap reggel próbáljatok több irányba kijutni Budakesziről, csúcsforgalomban pedig "haza".
Nem kell elhinni, hogy brutál a közlekedés, tényleg érdemes meggyőződni róla mielőtt odaköltöztök.
Ha részetekről belefér az, amit tapasztaltok, akkor tök jó! :)
Hetkoznap,reggel 7-8-9 kozott van forgalom,akkor erdemes egy 20 perccel korabban indulni,de amugy mar nem veszes. Par eve tenyleg borzaszto volt.
Emellett en imadok Keszin lakni,es a reggeli orakon kivul a kozlekedes tokeletes. A busz kb 5 percenkent jar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!